Şimdi Ara

Gürcistan göçmeni vatandaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Benim soyum gürcistandan geliyor tüm büyüklerim orda doğmuş yaşamış dedem de orda doğmuş daha sonra savaş olduğu için dedemler gürcistandan karsa göçmüş.E devlette soy ağacımda 10 tane büyüğüm Gürcistan doğumludur 1870 yılından 1921 yılına kadar orda yaşadıkları gözüküyor.1870 yılından önce sistem olmadığı için onlar gözükmüyor. Hem anne tarafım hemde baba tarafım Gürcistan göçmenidir.Bana en yakın dedem( babamın babası) da Gürcistan doğumludur. Özetle söylemek gerekirse annem babam ve ben hariç tüm büyüklerim Gürcistan doğumlu.Gürcistan soy ismimi bilmiyorum araştırıyorum, büyüklerim vefat ettiği için daha bulamadım. Gürcistan vatandaşlığı almak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne demek kardes. Hosgeldin. Ne demek. Sorun yok buyur otur bir cay ic.

    Nasil istersin? Eve posta olarak mi gonderelim? Yoksa gelip teslim alir misin?

    Bu ara corona var kusura bakma. Yoksa biliyorsun hemen hallederiz. Biraz surebilir ama idare et. Ozel bir tercihin var mi? Yanina onur odulu ne bileyim yilin vatandasi falan bir odul de ister misin?
  • Ordan bakınca makara yapıyor gibi bir halim mi var? Bir soru sordum düşüncen varsa paylaşırsın, neden saçma saçma şeyler yazıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adambak A kullanıcısına yanıt
    kanka bu adam her şeye bok atıyor hayatı boş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 senedie bu forumdayım bir de bana hoşgeldin yazmış, her konuya zebani, csb yazanların nesli tükendi bu nesil ortaya çıktı herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gürcistan da mı yaşamak istiyorsunuz?
  • gidip oturum izni alabilirim aslında ama ben vatandaslık almak istiyorum, shengen vizem olması için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam, birsürü insan göcmen oldugunu kanıtlayıp vatandaslık aldı gürcistan icin arastırdım pek bulamadım ama bulgaristan için çok alan var, nereden başlayacağımı bilmiyorum acıkcası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürcistan pasaportu ise yariyor mu ki

    Bende hem Rusya hem de Romanya (AB) pasaportu alma imkani var

    Rusya zaten gereksiz tamamen

    Romanyaya da ihtiyaç duymadim

    Gürcü pasaportu Turkiyeden daha mi iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulgaristan için orda doğduğuna dair bir belge alman gerekiyor öncelikle ordaki belediyelerden alınıyor. Ama senin durumu tam anlamadım çünkü com eski. Büyüklerin orda doğduğunda ya da yaşarken gurcistan bağımsızmiydi, arşivinde belgeleri varmıdır işler çok karışık.
    Aslında bulgaristan konsolosluğunun yanında bazı firmalar var. Senin işlerini vekaleten hallediyorlar. Eğer varsa böyle yerlerden bilgi alabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle cevap verdiginiz icin tesekkür ederim, evet Gürcistan pasaportu Türkiye’den daha iyi cunku Gürcistan pasaportun olunca shengen vizen oluyor ve avrupa birliğine vizesiz gidebiliyorsun. 2013 yılında Gürcistan hükumeti tüm benim durumundaki gibi olan göçmenlere hak tanımış internetten bir form doldurarak bile alınabiliyormuş. Ama şuan ki cumhurbaşkanı biraz sert bakıyormuş işe


    Araştırmalarıma göre dedelerinin orda yaşadığını kanıtlayıp Amerikadan bile vatandaşlık alan varken bence bende alacağımı umuyorum. Fizyoterapi öğrencisiyim 3. sınıfa geçtim ileride bir Avrupa ülkesinde yasamayı planlıyorum.



    Yakın zamanda Gürcistan konsolosluğuna gidip detaylı bilgi alacağım, tesekkur ederim iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.