Şimdi Ara

Gurbetçi oyuncuların Milli Takımda'ki başarısızlığı ve Alman Milli takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gurbetçi oyuncular Almanya'yı seçince kıyametler kopmakta. Peki hiç futbolcu açısından baktınız mı olaya ? veya önümüzdeki somut örneklere bakalım;

    Mehmet Ekici için Alman Milli takımı okadar ısrar etti ve bizim Milli Takımımız özellikle Fatih Terim okadar üstüne düştüki olayın Mehmet Milli Takımımızı tercih etti. Birçok almana göre mehmet, mesuttan daha fazla potansiyele sahip bir futbolcu olmasına rağmen Milli Takımımızdaki konumu, performansı ortada.

    Nuri Şahin. Bu adam için almanlar çıldırdı, almanlara göre mesuttan bikaç gömlek daha üstün, dünyanın birçok teknik direktorune göre en iyi 5-10 orta sahadan birisi. r.madrid gibi bir takımda olup, kiraya verileceği açıklanınca liverpool,b.münih,manchester,arsenal gibi takımların kapıda sıra olacağı kadar büyük bir futbolcu. koşmuyor deniliyor nuri için, yahu siz nuri dortmund u şampıyon yapıp almanyada yılın futbolcusu seçildiğinde koşarak mı başarılı olduğunu sanıyorsunuz. nuri hiçbir zaman koşan ısıran bir futbolcu olmadı, paslarıyla,oyun görüşüyle,sezgisiyle,beyniyle ve mükemmel ayak kabiliyetiyle başarılı oldu.

    peki bu adam neden bizde etkisiz ? neden bu adam liverpool'a gittiği gibi 1 ayda takımın en önemli parçalarından biri haline geldi de bizde senelerdir takıma monte edilemedi ?

    suç nuri de mi ? suç mehmet de mi ? yoksa suç bizim saçma sapan futbol tarzımızda mı, saçma sapan yönetim anlayışımızda mı ?

    böyle adamlar milli takımda varken öyle bir sistem oturtacaksın ki, selçuk inan gibi bir adamın 3. tercih olması, ve kimsenin buna karşı çıkmaması lazım. ama şu haldeyken selçuk inan bu adamların önünde görülüp, niye 11 de oynatılmıyor diye eleştiri yapılıyor.

    mesut bizim milli takımda olsaydı eminim şimdi en fazla leverkusen de oynuyor olacaktı nuriye, mehmete ve bunun gibi nice gence yazık...







  • konudan alakasız, mesut , nuri'den 2 gömlek üstün bir oyuncudur.
  • mesut gibi yetenekler kaçmasın diye bütün yetenekli yeteneksiz gurbetçiler milli takıma toplandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.