Şimdi Ara

Günümüzde Kanvas Tablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kanvas tablo ressamların tablo yapmakta kullandıkları tuval bezi üzerine yapılan dijital resim baskılarıdır. Bu baskılar tıpkı orijinal resimler kadar evinize ve ofislerinize şık ve modern bir görünüm sağlamaktadır. Dijital baskı ile yapılan tablolar istenilen renk, şekil, desen ve fotoğraftan yapılabilmektedir. Aynı zamanda yapılışı kolay ve zahmetsizdir. Bu sebeple fiyatları da oldukça uygundur.

    Günümüzde birçok kişi ev ve iş yerlerinin dekorasyonunda kanvas tablo tercih etmektedir. Yalnızca iç mekânlarda değil dış mekânlara da kolaylıkla uygulanabilen duvar kâğıdı halindeki tablolara son zamanlarda ilgi oldukça artmıştır. Fakat ilginin artması ile kalitesiz kanvas tablo satışları da artmış, bu tablolar piyasada pazarlara, sokak satıcılarına kadar düşmüştür.

    Kaliteli bir kanvas tablo satın almak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken hususlardan en önemlisi tabloya baktığınızda göreceğiniz resmin kalitesidir. Bulanık, çözünürlüğü düşük resimler kalitesizdir ve eğer üzerinde koruyucu madde bulunmuyorsa kısa zamanda sararıp boyanın dökülmesine neden olur.

    Kanvas tablo %100 pamuklu bez tuval üzerine yapılmalıdır. Üzerinde kullanılan mürekkep kaliteli ve kokusuz olmalıdır. Özellikle bazı kokulu mürekkepler zaman içerisinde solunduğunda akciğer hastalıklarına hatta kansere kadar gitmektedir. Tablo alırken veya sipariş verirken bunlara dikkat etmenizde fayda vardır.

    Kişiye Özel Tablo

    Kanvas tablo satan sitelere ve firmalara baktığınızda karşınıza birçok seçenek çıkmaktadır. Fakat kişiye özel tablo yaptırma imkânınızda bulunmaktadır. İsterseniz bir resim, fotoğraf aklınıza gelebilecek her türden tablo yaptırılabilir. Eğer kendinize özel bir fotoğraf yaptırmayacaksanız, siteler üzerinden seçmiş olduğunuz resmin var olup olmadığına bakmanız tavsiye edilir. Zaten var olan bir tabloyu özel olarak yaptırmak maliyeti arttıracaktır.

    Kanvas tablo yalnızca tek bir tablo değil parçalı ve kolaj şeklinde de yapılabilmektedir. Bir resmi birkaç parçaya ayıran özellikle 3 ve 5 parçalı dekorasyon tabloları oldukça şık durmaktadır. Bu tarz tablolarda genelde kişi fotoğrafları kullanılması tavsiye edilmez. Fotoğraflardaki yüz kısımlarının kesimi pek hoş durmamaktadır. Şayet parçalı tabloda fotoğraf kullanılacaksa 3 farklı fotoğraf kullanılması tercih edilir.

    Işıklı Ve Saatli Tablo

    Kanvas tablo oldukça ilgi gördü ve üretici firmalar modelleme seçeneklerini ileri seviyeye taşıdı diyebiliriz. Işıklı ve saatli tablo modelleri de piyasa da yerini aldı. Işıklı tablolar çok hafif, gece lambası gibi bir ışık vererek hem karanlıkta tabloyu farklı bir açıdan görmenizi sağlarken hem de karanlık odanızı aydınlatmaktadır. Saat tablolar ise çalışabilir bir saat olarak ardında güzel bir resim barındırmaktadır. Kısaca hem tablo hem de çalışır durumda bir saat diyebiliriz.

    İletişim:
    İstanbul Yolu 9 KM
    Erciyes Sitesi 187 Cd. No:32
    Yenimahalle/ANKARA
    0312 397 10 15 , 0312 397 48 49 bilgi@tablodenizi.com







  • Kanvas tablo modelleri için bu siteye göz atabilirsin.
  • Ben en son niltablo diye bir yerden aldım gelen tablo baya baya kaliteliydi. Üstelik senin isteğine göre yapıyor adamlar. Ben öyle pek anlamam cafe için almıştım ama ürün kalitesi önemli yani her işte.

    Günümüzde Kanvas Tablo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.