Şimdi Ara

GÜNEŞ SİGORTA(KASKO) PİŞMANLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GÜNEŞ SİĞORTA PİŞMANLIĞI
    25.08.2016 tarihinde Göztepe Özgürlük parkı civarında ara sokakta park etmenin yasak olmadığı (sokakta park cebi oluşturulmuş) yerde nizami olarak aracımı park ettim.İşimi bitirip yaklaşık 30 dk sonra aracıma döndüm hareket ettikten kısa bir süre sonra ön cam sileceğine bir kağıt parçası iliştirildiğini fark ettim park edip inip baktım.Kağıtta’’ aracınıza 34…. Plakalı hafriyat kamyonu çarpmıştır’’ yazılı idi.Aracımın sol tarafı hasarlıydı. Geri döndüm park ettiğim yerde notu yazan kişiyi soruşturdum bulamadım.Siğorta acentam yardımıyla aracı ve şirket telefonunu buldum.Şirketi aradım olayı anlattım.Gelin tutanak tutalım dediler, ertesi gün çağırdıkları yer olan Beykoz a gittim.Şirket muhasebecisi ile birlikte tutanağı tuttuk.Akşama kazayı yapan söfore imzalatıp bana verceğini söyledi ordan ayrıldım.Akşam muhasebeci aradı, soförün imzalamadığını olayı inkar ettiğini söyledi.
    Notu yazan şahiti bulamayan ben olay yerini gösteren bir kamera kaydı da olmayınca siğortacımın da tavsiyesi ile beyan doldurup kaskodan yaptırmak istedim.Volswagen Erel yetkili servisinde hasar bölüm sorumlusu gözetiminde yukarıdaki beyanın aynısını 19.09.2016 tarihinde doldurdum, aracı servise tamir için teslim edip ordan ayrıldım.2 gün sonra servisten arandım eksperin aracıma ait hasarların farklı zamanlara ait olması sebebiyle sağ arka kapı ve çamurluktaki kısma onay vermediğini buna karşın sağ ön kapı ve çamurluğu kabul ettiğini söyledi.Bende itiraz ettim benim başka kazam olmadığını söyledim.Eksperin ismini ve numarasını verdi aradım.Ekspere yukarıdaki durumu aynen aktardım o da bana 20 yıllık eksper olduğunu ve kanaatinin böyle olduğunu söyledi.Bende’’ mesleki tecrübenize sayğım var bende 20 yıllık doktorum ve kazam yok sizede sayğısızlık etmek istemem ama tek kazam budur dedim’’ o da bana olayı tekrar değerlendireceğim dedi ve bende kendisine teşekkür ettim.Telefonu kapattık.(Tarih 21.09.2016)
    26.09.2016 Tarihinde (servise aracı bıraktıktan bir hafta sonra) aracımın yerine siğorta şirketinden yedek araç talep etmemle aracımın dosya hasarının red olduğunu bu yüzden de yedek araç alamayacağımı öğrendim.Hemen Volswağen servisini aradım onlar olaydan habersiz ön çamurluğa tamire başlamışlar.Hasar sorumlusu reddi duyunca şaşırdı ve teyit almak için müsaede istedi.Bi süre sonra bana telefonla geri döndü ve’’ hasar beyan uyumsuzluğu gerekçesi ile güneş siğortanın hasarımı ödemeyi reddettiğini ve istersem yarı yapılmış aracımı öylece alabileceğimi ve bunun karşılığında benden ücret talep etmeyceğini söyledi’’
    Aracımı yarı hasarlı bir şekilde alıp eve getirdim.Güneş siğortadan Kasko poliçem olmasına rağmen hiçbir şekilde aracımı yaptırmayı başaramadım Hatta servis sorumlusu kısmı tamiratı bile Güneş siğortanın ödemediğini başka bir siğorta şirketi olsa bu sorunu yaşamaycağımı söyledi.
    20 yıllık mesleki tecrübesi olan başta sayın eksper (adı bende saklıdır)olmak üzere bu travmada büyük emeği olan GÜNEŞ SİĞORTAYA şükranlarımı! Sunarım.3 Kuruş kar edeceğim diye ucuz siğorta yaptırıp sonra paranızla benim gibi rezil olmayın. Tahüdünün arkasında duracak kurum ve kuruluşlarla çalışın kafanız rahat olsun







  • Şikayet var com a aynı başlığı açtım bana verdikleri cevap aşağıdadır.Takdirlerinize bırakıyorum

    Sayın İlgili,

    Konu Hasar Yönetim Müdürlüğü ile görüşülmüş olup, yapılan ekspertiz neticesinden araç üzerinde 3-4 farklı yerinde aynı zamanda oluşamayacağı hasarlar tespit edilmiş ve ayrıca hasar boyutunun teknik olarak da daha yüksek olması gerektiğinden talep edilen hasar ile beyanın örtüşmemesi sebebi ile meydana gelen hasarın değerlendirmeye alınmadığı bilgisi tarafımıza iletilmiştir.

    Saygılarımızla.
  • Kaskom olmasına rağmen beyanımda da başıma ne geldiyse bildiğim kadarıyla doğruları yazmama rağmen Güneş sigorta aracımın hasarını karşılamayı reddetmiştir
  • Geçmiş olsun ,

    Daha geçen ay güneş sigortayı eleştirdiğim için burada bir acent arkadaş bana laf etmişti , inşallah kendisi okur buraları.

    Güneş sigorta yönetim ekibindeki değişiklikler nedeniyle eski gücünü son beş aydır kaybetti.

    Türkiye Cumhuriyetinde Anadolu , Axa , Sompo Japan , Allianz , Mapfre , Groupama , Halk ve Ray sigorta hariç kasko poliçesi yapmayı tercih etmiyorum artık.

    Sizin durumunuza gelirsek acente hatasında mevcut. Eksperler görüşmesi gereken siz değil acentenizdir , poliçe kesmesi kolay önemli olan böyle bir durumda hizmet verebilmesi.
    Hasar müdürüyle görüşüp durumu anlatabilirdi. Mesleki saygınlığınızı kullanabilirdi.

    Bunları geçtim iyi bir acente aracınızın daha önce hasarsız olduğunu her türlü kanıtlayabilir.
    Durum çözülmese özel mesajla iletişime geçelim lütfen , size ben gerekenleri anlatayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 30 Eylül 2016; 11:10:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • musukaya M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

    Öncelikle geçmiş olsun, Uzun yıllar sigorta şirketinde çalışmış tecrübeli biri olarak paylaşacağım;

    Probleminiz çözülmeyecek problem değil sadece hasar uyumsuzluğu,
    Burada şirketin önemi yok aynı durumu diğer hangi sigorta şirketi olursa olsun aynı şekilde sonuçlanırdı. Ben sizin beyanınıza itimat ediyorum lakin sigorta şirketleri eksperin raporu doğrultusunda HASARSIZLIK İNDİRİMİ'ne etken olsun veya olmasın söz konusu hasarlarda her bir kaza için ayrı bir hasar dosyası açılmasını istiyorlar. Sizin sorununuz çözülür çözülmeyecek mesele değil, aynı anda olması imkansız ise 2 farklı hasar dosyası açtırabilirsiniz ama bu durumda hasarsızlık indiriminiz etkilenir.

    Hangi sigorta şirketi olursa olsun sizin durumunuzda sigorta şirketinden çok Acentenin yetkinliği önemli. Acentenizi arayıp durumu baştan sona anlatıp durumu çözmesini rica edin ilk kertede.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.