Şimdi Ara

Güncelleştirmeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar böyle bir konu varmı bilmiyorum yani baktım göremedim ama varsada kusura bakmayın ayrıca konuyu doğru yeremi açtım onuda bilmiyorum :S . Bir soru sorucaktım kafamı kurcalıyo : Bir gün bilgisayarım bozuldu ve bilgisayarcıya götürdüm işte falan sorunun güncelleştirme yapmamla alakalı olduğunu söyledi ve bir daha güncelleştirme yapma demişti ama pek aklıma yatmadı bu dediği en iyisi size sormak dedim sizce ne yapmalıyım ? Güncelleştirmeleri yapımıyımmı yoksa bir daha güncelleştirme yapmıyımmı ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: FireNova

    Arkadaşlar böyle bir konu varmı bilmiyorum yani baktım göremedim ama varsada kusura bakmayın ayrıca konuyu doğru yeremi açtım onuda bilmiyorum :S . Bir soru sorucaktım kafamı kurcalıyo : Bir gün bilgisayarım bozuldu ve bilgisayarcıya götürdüm işte falan sorunun güncelleştirme yapmamla alakalı olduğunu söyledi ve bir daha güncelleştirme yapma demişti ama pek aklıma yatmadı bu dediği en iyisi size sormak dedim sizce ne yapmalıyım ? Güncelleştirmeleri yapımıyımmı yoksa bir daha güncelleştirme yapmıyımmı ?

    orjinal olmayan windowsun vardır o yüzden söylemiştir




  • yani güncelleştirme yüklemek bildiğin ilaç gibidir hasta olursun ilaç verirler vücut kendini yeniler virüs girer not:çoğu güncelleştirme virüs içindir yeni virüsdür programlar bilmez antivirüs yeni günceli gelince virüsü içine alır bilgisayar temizlenir .
  • her zaman bilgisayarını güncel tut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RisKoF

    yani güncelleştirme yüklemek bildiğin ilaç gibidir hasta olursun ilaç verirler vücut kendini yeniler virüs girer not:çoğu güncelleştirme virüs içindir yeni virüsdür programlar bilmez antivirüs yeni günceli gelince virüsü içine alır bilgisayar temizlenir .

    Adam haklı
  • Hepinize teşekkürler :D
  • Güncelleştirme yapma diyen kişi bilgisayar mesleğini bıraksın,yazılım mühendisleri o kadar sene okuduktan sonra programlama vs bu işlerle uğraşıyor adamlar boşa mı uğraşıyor anlamıyorum bu tür düşünenleri.Kesinlikle yüklemelisin.Baktın güncellemeyle ilgili bir sıkıntı çıktı geri alabilirsin.
  • Kendi kişisel görüşümü söyleyeyim. Güncelleştirme yapmanız her zaman şart. Ne kadar güncelleme yaparsanız o kadar stabilite windows sahibi olursunuz. Ama güncelleştirmelerin de bir dezavantajı olarak belli bir zaman sonra yavaşlama olarak görebiliyoruz. Örnek olarak windows xp de .net framework ve windows search yüklemesinden sonra belli bir hızda yavaşlama görülebiliniyor. Buna keza windows 7 ise açılış ve kapanış sürelerinde bir süre artışı var. Bunlar bilimsel istatiksel değil tamamen gözlemlerime dayalı bir fikir. Ama benim görüşüm bu yönde
    Yapılmalı mı? Kesinlikle stabilite için belirli bir hızdan vazgeçilmeli ve yapılmalı diye düşünüyorum
  • bende kürekli win 8.1 kullanıyorum güncelleştirmeler otomatik ayarda full açık sistem üsteki arkadaşın dediği gibi daha stabil çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.