Şimdi Ara

GÜNCELLEME (KANITLI) Günlük Ölüm Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor (Tecrübe ve Kanıt içerir) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
23
Favori
258.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1572 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin. Şeffaf olmadıklarını her defasında dile getiriyorum zaten. Veriler gerçeği yansıtmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat x bir ilin özel hastanesinde çalışan hemşire ağzından duyduğumu yazayım bende,
    Misal kronik bir hastalığınız var, covid-19'a yakalandınız hastaneye kaldırıldınız durumunuz ağırlaştı ve öldünüz. Ölüm nedeni olarak covid-19 değil kronik rahatsızlığınız neyse o yazılıyormuş. En başından beri bu rakamlara hiç inanmayan biri olarak bu durumada hiç şaşırmadım.
  • Duyduk ki arkadaşın ateşi ve halsizliği varmış işe gelmesin dedik, hastaneye gitmiş rapor almış ama test yapmamışlar, telefonla eşiyle görüşüyoruz, soruyoruz naptınız diye, koronamı merak ettik, ertesi gün küçük çocuğunun da ateşi çıkıp kendi ateşi dümeyince başka hastaneye gitmiş yine test yaptıramamış, bir gün sonra yeniden teşebbüste bulundu, yok abi test yapmıyorlar, bırak filyasyonu ateşli hastaya test yapmamak için direniliyor, ilaç yaz şutla, anladığım kadarıyla test yaptırabilmen için ya torpilin olacak ya zengin olacan ya çok ağır hasta olacan, ya da nebileyim bu arkadaşa öyle denk geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SALÂ VERİLMESİ NEDEN YASAKLANDI ACABA?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dndd

    Duyduk ki arkadaşın ateşi ve halsizliği varmış işe gelmesin dedik, hastaneye gitmiş rapor almış ama test yapmamışlar, telefonla eşiyle görüşüyoruz, soruyoruz naptınız diye, koronamı merak ettik, ertesi gün küçük çocuğunun da ateşi çıkıp kendi ateşi dümeyince başka hastaneye gitmiş yine test yaptıramamış, bir gün sonra yeniden teşebbüste bulundu, yok abi test yapmıyorlar, bırak filyasyonu ateşli hastaya test yapmamak için direniliyor, ilaç yaz şutla, anladığım kadarıyla test yaptırabilmen için ya torpilin olacak ya zengin olacan ya çok ağır hasta olacan, ya da nebileyim bu arkadaşa öyle denk geldi
    Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bayramdan önce 20lik diş sıkıntım oldu dişçiye gittim iltihap nedeniyle çekemedi antibiyotik verdi 5 gün kullan gel dedi. İlaçları kullanmaya başladım. Dişimin ağrısı önce boğazıma sonrada ateş olarak tepki verdi gece ateşimi ölçtüm 38 derece. Boğazımda şişlik yok beyaz beyaz yara şeklinde lekeler olmuştu. Sabah özel hastaneye gittim dahiliyeye bu arada ateşim ölçüldü 36.5 doktora 20lik diş sıkıntım olduğunu ve boğaz ağrımın ateşimin de sadece geçe 38 olduğunu söyledim. Direkt olarak covid-19 için kan testi röntgen, tomografi birde sürüntü testi istedi. Tüm testler normal çıktı Covid-19 da negatif.

    Forumda bakıyorum belirtileri olan yada yaptırmak isteyenler hiç yaptıramıyor. Bende de hemen test istedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dpoyraz -- 27 Ağustos 2020; 9:18:57 >




  • Dün akşam haberlerde ismini hatırlamadığım bir profesör vaka sayısı yüksek kontrolden çıktı demişti. Başka bir doç. dr. da sadece Ankara ' da vaka sayısı iki binin üzerinde dedi...

    Bu kış biraz zor geçecek. İşsizlik , hastalık , iflaslar hepsi üst üste gelecek gibi duruyor. Acilen keskin çözümlerin ve yasakların geri dönmesi gerekiyor. Yoksa sonumuz abd italya ispanya gibi olacak.
  • Gösterdiğin test sonuç resmi 9nda pozitif 24 ünde negatif 8ciayda olmuş 15 günlük birsurec öldüğü için mi negatif demiş ler.. negatif ise niye ölmüş... bu sonuçların aynı kişiye ait olduğunu ne biliyoruz.. Ölene allah rahmet eylesin... internet virüse inanmayan ve inanan güvenlik tetkiki alan lari manipüle etmek isteyenlerle dolu belliki yakalananlarda inan mayanlardan dir. Dün dayım öldü yaşlılık ve kanserden camide namazını kıldik ve mezara verdik kalabalıktı bende dahil herkez maskesini takmış alanyada fava 40 küsür derece sıcakken camide cenaze namazı kılarken bir kişi maske takmıyorudu maske verdik takmayı reddetti caminin avlusunda bir birini tanımayan ortak tanıdıkları cenaze olan biyerde ve sıcakta herkez takıyor ise sende tak yada sıktır git orc.. insanı kendi salya sında boğan bir hastalık geziyor ortalıkta. gereğini yapacaksın yapmayan haindir ve katli vaciptir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozernet -- 27 Ağustos 2020; 9:51:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Başlığı anasayfada gördüğüm anda açmadan öne çıkara bastım. Lakin bu konunun ispata ihtiyacı yok ki? Hepimiz biliyoruz zaten?
  • puhahahahahaha
  • Açıklamanız çook net, ve mantıklı, Malesef sadece istanbul sancaktepede resmi ölü ve defin işlemi 5 adet ise gün içinde ortalam 20 olarak nasıl lanse edilebilir, ve kabul edilebilir ki?
  • Biz istediğimiz kadar tedbir önlem alalım bu virüs dünyada komple yok olmadan kurtulamayacağız. Yeni zelanda bitti demişti 1-2 ay evvel. Şimdi yine başlamış.

    https://www.ntv.com.tr/dunya/yeni-zelandada-covid-19-nedeniyle-secimlerertelendi,dHFlMushg0O0K1Jw-0k8Sw
  • Başınız sağ olsun. Yazınızı önce burada,daha sonra Linkedin ve Twitterda da gördüm. Ve pandemi başladığından beri birçok kez başkalarından duydum ölüm sebebinin farklı yazılmasını. Hala virüs yok, vaka çok az, kimseye bir şey olmuyor diyenlerı de Allah ıslah etsin diyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    Hocam dh'de gerçek hayatta olduğuna inanamadığım tipte insanları görüyorum, siz de alışın bu ruh hastalarını görmezden gelin. Akıl mantık almıyor bunları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrjudge07

    haklısınız mı?
    bunlar bidon nun muhalefeti paralı veya gönüllü askerler.. sanki günlük 100 ölü var dense bişey degişiecek bunlara faydası olacak.. yalansa veriler herkes yalan söylüyor abd de bigün ölü sayısı 1000 diyorlar ertesi gün 600 bizde gün gün 2-3 kişi fark olsa oturup hesaba girişiyorlar bu ülkede en az %30 vatan haini var
  • ,
  • İstanbul'da çoğu hastanede şu an şu not asılı: "Hastanemiz artık pandemi hastanesi değildir."

    Buna göre, veriler gerçeği yansıtıyor da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkeiüberalles

    Bu mesaj silindi.
    Güzel haber insanları koyun sanıyorlar
    sosyal medya hesaplarınızda paylaşın bu konuyu arkadaşlar
  • Belki koronayı yenmiştir ama başka şeyler olup ölmüştür. Koronadan ölmüş yada başka şeyden ölmüş. Ölü sayısını düşük göstermek ne avantaj sağlayacak ki.
  • Zaten hiçkimse bu yalanlara inanmıyorki herkesin yakından uzaktan tanıdığı sağlık çalışanları bu tiyatronun perde arkasını halka anlatıyor. Metroda otobüsde heryerde bu konuşmaları ve insanların sağlık bakanlığına tamamen güvensiz ve memnuniyetsiz olduğunu gözlemleyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.