Şimdi Ara

GÜNCEL FİYAT XBOX 250 GB+KINECT+FATURALI+GARANTİLİ+KUTULU+WIRELESS DİREKSİYON+MICROSOFT KOL+OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft xbox 360 250 gb kinect -------700 TL Ürün sıfırdan farksızdır.en ufak çiziği yoktur kırma olayı da yapılmamıştır.içerisinde halo3 , kinect sport ve kinect adventure oyunları dahildir.ayrıca microsoft kol da vardır. tüm ürünler tertemiz ve full kutulu garantili faturalıdır.

    Wireless racing wheel+forza horizon (set halinde) ------160 TL ürün sadece açılmış bir kez denenmiş ve tekrar kutusuna koyulmuştur. faturalı garantili ve sıfır ayarındadır.

    Microsoft xbox360 oyun kolu ------60 TL fazladan alınmıştır gerek olur diye fakat hiç kullanılmamıştır.sıfırdan farksız garantili faturalı ve kutuludur.Bir

    Starwars Kinect Oyun -----90 TL Bir kez oynanmış ve birdaha oynanmamıştır. faturalıdır.


    Tüm ürünler 28.11.2012 tarihli media markt faturalıdır. Sıfırdan farksız en ufak çizikleri mevcut değildir. cihaz en fazla 4-5 saat kullanılmış daha sonra kutusunda kaldırılmıştır. sıfırı ile farkı ayırt edilemeyecek kadar temizdir. Tüm ürünler full kutulu garantili ve faturalıdır. cihazda Lütfen pazarlık ve takas teklif etmeyiniz. havale sonrası kargo veya elden teslim satış şeklindedir.

    sıfır almayı düşünen arkadaşlar var ise tavsiyem sıfıra ve yanındaki ekstralara para vermesinler çünkü tertemiz durumdadır tüm parçalar.ayrıca kinect ve konsol ayrı olarak satmamaktayım.

     GÜNCEL FİYAT XBOX 250 GB+KINECT+FATURALI+GARANTİLİ+KUTULU+WIRELESS DİREKSİYON+MICROSOFT KOL+OYUNLAR GÜNCEL FİYAT XBOX 250 GB+KINECT+FATURALI+GARANTİLİ+KUTULU+WIRELESS DİREKSİYON+MICROSOFT KOL+OYUNLAR GÜNCEL FİYAT XBOX 250 GB+KINECT+FATURALI+GARANTİLİ+KUTULU+WIRELESS DİREKSİYON+MICROSOFT KOL+OYUNLAR GÜNCEL FİYAT XBOX 250 GB+KINECT+FATURALI+GARANTİLİ+KUTULU+WIRELESS DİREKSİYON+MICROSOFT KOL+OYUNLAR GÜNCEL FİYAT XBOX 250 GB+KINECT+FATURALI+GARANTİLİ+KUTULU+WIRELESS DİREKSİYON+MICROSOFT KOL+OYUNLAR GÜNCEL FİYAT XBOX 250 GB+KINECT+FATURALI+GARANTİLİ+KUTULU+WIRELESS DİREKSİYON+MICROSOFT KOL+OYUNLAR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poten_za -- 18 Ağustos 2013; 18:13:15 >







  • PARÇALARIN BELLİ KISIMLARI TEKER TEKER SATIŞ OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poten_za -- 13 Ağustos 2013; 19:27:24 >
  • TOPLAMDA NE KADARA VERİRSİN SON FİYAT
  • pm attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz tarafımdan alınmıştır.Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.