Şimdi Ara

Güncel Cep.Tel. Model/Fiyat/Tavsiye Başlığı Fikri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
50.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknik olarak, samsungla karşılaştırırsak işlemcileri hemen hemen aynı, arasında çok büyük bir fark yok, ama işletim sistemi olarak samsungun android in son versiyonunu kullanıyor olması tabi ki bazı uygulama özellikleri olarak daha cazip gözüküyor. ram i samsung ile tam olarak yarı yarıya ama bu gözle görülebilecek bir fark yaratmayacaktır bizim gibi kullanıcılar için batarya olarak samsung gene çok öne çıkıyor bununla ilgili bir infografi yayınlıyorum aşağıda. kamera multimedya sensörler ve network desteklerinde de samsung öne çıkıyor.
    Amaaaaa, sen dersen ki bu benim hoşuma gitti, şekli sesi tarzı vs. o ayrı bir konu. Dersen ki fiyat performans olarak en iyi telefon ne ise onu alacağım. o zaman tabi ki de samsung galaxy s4 derim. samsungu babam mı buldu hayır para mı kazanıyorum hayır ama güzele güzel demek lazım arkadaş adamlar kalite yapmışlar. ayrıca yalnızca telefonlar için değil her türlü malın en ucuzunu en iyi kampanyasını vs. bulmak istiyorsanız. tavsiyem...

    www.akakce.com ( bu site bütün alışveriş sitelerinin datalarını topluyor ve hangisi en ucuza satar hangisi en çok taksit yapar hangisiyle kapıda da ödeyebilirsin vs. gibi özelliklerini gösteriyor. çok güvenilir bir site ben çoğu alışverişimi buradan gerçekleştiriyorum. )


    kendinize iyi bakın o zaman

    Doğanın cebinizi koruyan eli... BDK Enerji

    www.bdkenerji.com
     [sizer]Güncel Cep.Tel. Model/Fiyat/Tavsiye Başlığı Fikri




  • Foruma pek yazan birisi değilim.2 ay içinde yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama bu konuda yardım alma gereği duydum.Bütçem 1500 tl civarında.Aklımda Xperia Z,Galaxy S4,Lumia 920 gibi seçenekler var.Bunlardan birini mi seçmeliyim?,2 ay içinde belirttiğim fiyatlara uygun telefon çıkar mı?,F/p olarak siz neyi önerirsiniz.Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namesake

    Foruma pek yazan birisi değilim.2 ay içinde yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama bu konuda yardım alma gereği duydum.Bütçem 1500 tl civarında.Aklımda Xperia Z,Galaxy S4,Lumia 920 gibi seçenekler var.Bunlardan birini mi seçmeliyim?,2 ay içinde belirttiğim fiyatlara uygun telefon çıkar mı?,F/p olarak siz neyi önerirsiniz.Şimdiden teşekkürler.

    S4 tercih edilebilir. 920'den uzak durun. Eğer tasarım çok önemli, cihaz aynı zamanda çakı gibi dursun elimde diyorsanız One, ya da biraz beklerseniz One Mini olabilir. Öte yandan S4 varken Xperia Z'ye bakmanıza gerek yok.
  • Öncelikle teşekkürler ilgilendiğiniz için.Donanım olarak pek anlamam o yüzden S4 le Htc One arasında nasıl bir fark var?.Özellikle şarj konusu önemli.Son olarak One'ın fiyatı 2 ay içinde 1 500 civarına düşer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namesake

    Öncelikle teşekkürler ilgilendiğiniz için.Donanım olarak pek anlamam o yüzden S4 le Htc One arasında nasıl bir fark var?.Özellikle şarj konusu önemli.Son olarak One'ın fiyatı 2 ay içinde 1 500 civarına düşer mi?

    http://forum.donanimhaber.com/m_77687864/f_//tm.htm#77687864
    işini görür :)
  • Eyvallah link için.Artık bayiye gidip Htc One-Lumia-Galaxy'i elime alıp hangisini beğenirsem onu alırımŞu an kullandığım telefondan memnun olmadığım için ne alırsam beğenirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namesake N kullanıcısına yanıt
    Bu aralar bende telefon almayı dusunuordm. ama telefon konusunda manyak derecede meraklı olan cok yakın bi arkadasım yüzünden vazgectim. dediğine göre bu ara telefon almak cok büyük mallık olurmus... aralık ayı gibi sony yeni bir telefon cıkarcak internetten bakablrsn xperıa nın son modeli i1 . bu telefonu alıcam ben tahimini olarak 2100 den fln ckar . s4 alcagına 2-3 ay daha ustune para kat htc one ile s4 un birlesımı ayrıca z nın su gecirmez bla blasına sahip ol
  • Buraya kim yazsa aklımı çeliyo resmen pek bi bilgim olmayıncaXperia i1'in yorumlara-özelliklere baktım anladığım kadarıyla.Yıl sonuna doğru çıkıcakmış galiba ama Türkiye ye ne zaman gelir muamma.He ben alana kadar çıkarsa 10 numara olur ama çıkmazsa bekleyemem muhtemelenYorum için sağol aklıma bi telefon daha soktun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namesake N kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi telefonun tanıtımı 4 eylulde olucak ve tanıtımdan tahmini olarak 1-2 ay sonra cıkar turkıyede... yanı ekim kasım hadi en gec aralık gibi :) sen bilirsin ama almısken en iyisini almak bana en mantıklısı gibi gelıor
  • Bu teknoloji piyasası böyle zaten ben bi en iyi telefonu alsam ertesi gün daha iyisi çıkabilirBen alırken Sony çıkmış olursa i1 i alırım yoksa aklımdaki diğer 3 telefondan birini seçerim artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 lte-advanced türkiyede satışa sunulcakmı bilgisi olan varmı?
  • Arkadaslar bugun akilli telefon alicam 1200tl ye hb.com dan galaxy s3 almaya karar verdim, almadan once sizlere sorayim bu bu paraya alabilcegim baska altarnatif var mi? guncel olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar media markt larda Nokia 701 model telefonlar 600TL ye inmiş satışta ne dersiniz? benim pek oyunla alakam yok,
    kaliteli ses çıkışı olsun karşı tarafı iyi duyayım oda beni, fotoğraf makinası kaliteli olsun yeterli benim için.Ne dersiniz 701 işletim sistemi demode de olsa almaya değer mi?
  • Beyler 850-900 sınırlı(elektromarketlerde bulunan) tel öneriniz var mı?
    HTC 8S veya Lumia 620 nasıl?
  • Nokia 301 alsam pişman olur muyum ?
  • bu ve benzeri sistemleri ekonomik çıkar gözetmeden hizmet olarak sorunsuz sağlamak bir gun mümkün olur inş.
  • beyler vatan'da şuan indirim var acil fikirlerinizi bekliyorum. sony xperia sp mi galaxy s4 mini mi alayım aslında gönlüm htc one'dan yana ama biraz pahalı, s4 mini daha iyi diyorlar ama o da herkes de var gibi ne yapayım acillll
  • Beyler bayanlar, kendi kullandığım asus padfone 2 yi satıyorum .
    Cihaz 16 gb modelidir.

    Cihazın hiçbir sıkıntısı yok. Zaten profosyonel bir elektronik kullanıcısıyım. Genelde yenilikleri takip edip, en iyi cihazları alıp kullanıyorum. Hobi gibi diyebilirsiniz. Ipad im,ucuz çin malı bir model ve bir de exper tabletim var, bununla birlikte 4 tablet oluyor.
    Yıllarca da iphone kullandığım için alışamadım, aslında çevremde herkes aşık oluyor cihazın kullanımını görünce.

    2 hafta öncesine kadar aynı tabletteki gibi ekranın da koruma jelatini vardı telefonun, kabarcıklar oluşunca söktüm.Ekranda ışığa tutarsan belki görebileceğiniz kılcak çizikler vardır. Onu da istanbul içi ofiste gelip bakabilirsiniz.
    Belki alt kısmında şarj kenarlarında, tablete oturan station dan dolayı lokal olarak bazı bölgelerin grisi kalmış ve altındaki orjinal siyah boyası görünüyor. O da zaten görünmüyor bile telefonda.
    Başka da bir kusuru yok.

    Fiyat olarak da zaten makul bir fiyat yazdım, sıfırını 2600 tl den satıyorlar. Kılıfı da yok onların.
    Bu kılıfı 200 TL verseniz bulamazsınız Türkiye'de.Türkiye'de 250 tl istediler, Ben 80 usd ye getirttim. Kayıtsızını bu paralara satıyorlar. Fiyatta indirim yapmayı düşünmüyorum.
    Nakit Fiyat : 1650 TL
    İphone 5 yada galaxy nexus 4 ile makul durumda takas yapabilirim.
    İyi günler dilerim.




  • up
  • adamlar 240 liraya galaxy ace 5830 satıyorlar. sıfır garantili diyorlar bi de. mümkün mü?
    link vermek serbestse verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.