Şimdi Ara

Gün Gün Madde Madde Beklenen III. Dünya Savaşı (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.061
Cevap
535
Favori
1.094.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
431 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Savaşın ülkeler arası, uzaydan roketlerle, nükleer bombalarla olması şart değil. Ülkelerde iç savaş başlatılması da ihtimal dahilinde.

    Uzay çağı derken de, Amerika aya adam , Mars'a araç göndermedi, sadece gönderilmiş gibi gösteren kaliteli filmler hazırladı ve medyadan bunu vererek herkesin bir uzay hayali görmesini sağladı. Gerçekte uzayda gidilen bir yer yok.
    Valla ispatı kesin olan bir şey olmadıkça her şey mantıklı ve doğru gibi geliyor. Bu tip herkesin yazamadığı konularda senin yazdıklarını başka sitelerde de okuduğum için doğru olabilir, doğruysa da şaşırmam açıkçası. Dünyada bir infial yaşanmaması için insanlığın uyutulduğu çok konu var. Bunların bir kısmı yazılamıyor bile. Onun için muhtemeldir ki haklısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu videoyu görenlerin coğu ölmemişmidir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Amerika'da onlarca yıl uçakla seyahat etmiş bir kişinin çizdiği Amerika haritası... Haritalarda oran orantı hilesi ile ülkelerin şekli ve büyüklüğü cok farklı gösteriliyor olabilir mi?
    Blok listeme hos geldin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    bu videoyu görenlerin coğu ölmemişmidir ?
    Bu Nötron bombası denilen meret kesinlikle ölümcül fakat tahribat yani yıkım yaparak değil doğrudan canlıların DNA bütünlüğünü bozarak ya da bağışıklık sistemini çökerterek öldürüyor patladığında yüksek miktarda X ışınına yani Röntgen ışınına maruz kalıyor yakın mesafede ki kişi en fazla 2 gün içinde uzak mesafede ki ise 2-3 haftada sürünerek böğürerek ölüyor geri kalan ise DNA yapısı bozulduğu için ya kısır ya da sakat çocukları doğuyor bundan sonra bulunduğu alana da baya bir radyoaktif madde yayıyor diye biliyorum



    senin sorun bu adamlar öldü mü? Büyük ihtimal çoğu öldü ya da sürünüyordur Yemende şu anda resmen bir kıyım yaşanıyor bizim basın vermediği için haberleri kimsenin aklına bile gelmiyor orada savaş olduğu maalesef




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fırat.ç.

    Blok listeme hos geldin.

    Alıntıları Göster
    Blok listeni al ve git.
  • 1986 'da Challenger uzay mekiği 1.dk da patlaması 7 astronot ölmesi dahi sahte. İnsanoğlu uzaya çıkmak isterken kayıp verdi seklinde duygulara işleme amaçlı. O patlamayı incelersen mekiğin altındaki büyük sıvı yakıt tankı öyle hafif patlayacak, mümkün değil. Amerika film cekimi konusunda cok başarılı; o açıdan tebrik etmek lazım.
  • Konu Güncelleme;




    Kore yeni nükleer denemeye hazırlanıyor Trump uyardı


    North Korea nuclear THREAT: Kim poised to RESTART rocket tests, Trump warned


    https://www.express.co.uk/news/world/1100566/north-korea-kim-jong-un-nuclear-tests-world-war-3-donald-trump-summit-hanoi
  • ekşiden alıntı;



    dünya savaşları tarihine bakıldığında 3. dünya savaşının aslında çok yakın olduğu farkedilecektir.

    zira, mevcut dünya konjektürüne bakıldığında,

    1- 2. dünya savaşının acıları çoktan unutulmuş durumda.
    2- birinci madde ile bağlantılı olarak, devlet başkanları tüm dünyada muhafazakar ve milliyetçi hükümetlerden agresif politika izleyecek tipler seçiliyor.
    3- 1. dünya savaşı öncesinde ki gibi sömürge yarışı tekrar hızlanmış durumda. ab - abd - rusya ve çin bu yarışta büyük abiler. ve kutuplaşıyorlar.
    4- 2. dünya savaşının en büyük sebeplerinden birisi de, almanya'nın ağır şartlar altında anlaşmaya zorlanması, birçok bölgesini kaybetmesi ve almanya'nın dışlanmasıdır. bugün almanya'nın bu rolünü rusya üstlenmiş durumda. sovyetlerin çöküşünden sonra çok fazla toprak ve güç kaybetti. abd ve ab tarafından dışlandığını söylemeye lüzum yok sanırım. ve şuan ki halinden çok rahatsız.
    5- rusya ve çin sömürge yarışında geri kaldılar. şimdi ise güçlerini toplamış durumdalar ve paylarını almak istiyorlar. kanaatimce suriye üzerinde ki çekişmeleri de tamamen bunun bir parçası.
    6- 20 yıldır süre gelen dünya çapında ki bolluk ve bereket dönemi sona eriyor. sadece bizim ülkemizden bahsetmiyorum, dünya ekonomisi ile ilgilenen iktisatçı yazarlar son yıllarda ki dünya çapında yaşanan ekonomik küçülmeyi daha iyi anlatırlar.
    7- genel olarak; 1. dünya savaşı ekonomi savaşıydı - 2. dünya savaşı ideoloji savaşı - 3. dünya savaşı da tahminimce din-mezhep savaşı olacak.
    zira kiliselere - camilere yapılan saldırılar, cihatçı terör gruplarının yaratılması ve büyük devletlerce desteklenmesi, aşırı islamcı hükümetlerin dünyada iktidara gelmeye başlaması, de bana göre bunların göstergesi. ( kilisenin de örtülü olarak desteklediği düz dünya teorisi gibi uçuk bi teorinin ne ölçüde destek bulduğu da ortada, ki bence bu da kamu oyu yoklamasıydı. bilime tamamen karşı çıkabilecek kaç milyon salak var diye ölçmek istediler ve artık tahminen biliyorlar.)

    sırf nükleer korkusu yüzünden dünyanın en uzun barış dönemini yaşasak da, bu tamamen korkuya dayalı suuni bir dönemdi. rusya'nın ve kuzey kore'nin çok zorda kaldığında hemen başvurduğu nükleer tehditleri de düşünürsek sanırım artık barışın sonuna geliyoruz. belki bir 10 sene 20 sene daha zorlayarak ertelenebilir bu süreç ama herkesin malumudur ki kaçınılmaz bir durum.
    nükleer savaşın her zorda kalındığında tehdit malzemesi olarak dillendirilmesi de zaten normal bir şey değil.

    sonuç olarak, biz şanssız z kuşağı olarak çok zorluklar çekeceğiz gibi. nasıl bir dönemde doğduysak artık cenabetlikdiz boyu...





    Alıntı Linki; https://eksisozluk.com/bizim-kusagin-3-dunya-savasini-gorecek-olmasi--5970848?a=popular&p=1




  • Konu Güncelleme;



    ABD Dışişleri Bakanlığı: Ulusal güvenliğimize tehdit oluşturan 50 ülke var


    ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi Planlama Dairesi Başkanı Kiron Skinner, yaklaşık 50 devletin ABD güvenliği için ciddi tehdit oluşturduğunu söyledi. Ancak, hangi ülkelerin Washington’a zarar verebileceklerini belirtmedi.

    https://tr.sputniknews.com/abd/201903151038226304-abd-disisleri-bakanligi-ulusal-guvenlik-tehdit/


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------



    Konu Güncelleme;



    ABD Genelkurmay Başkanı: Önleyici nükleer saldırı düzenleme politikasından vazgeçmemeliyiz




    ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, Washington'un önleyici nükleer saldırı düzenleme politikasından vazgeçmemesi gerektiğini söyledi.


    https://tr.sputniknews.com/karikatur/201903151038224200-abd-onleyici-nukleer-saldiri/




  • Konu Güncelleme;




    ABD nükleer bombardıman uçağı, Rusya sınırlarında görüldü



    Plane Radar'ın verilerine göre uçak, Polonya üzerinden Kaliningrad Bölgesi'ne yaklaşarak Rus Donanmasının Baltık Filosu'na ait üssün bombardımanını simüle etti.




    ABD Hava Kuvvetleri’ne ait Boeing B-52H Stratofortress stratejik bombardıman uçağı, Baltık bölgesinde Rusya sınırlarına yaklaştı.



    https://tr.sputniknews.com/abd/201903151038229783-abd-nukleer-bombardimanucagi-rusya-sinirlari/


    ---------------------------------------------------------------------------



    https://tr.sputniknews.com/rusya/201902161037699225-rusya-sinirlarinda-kesif-ucaklari-tespit-edildi/




    https://tr.sputniknews.com/rusya/201812271036841478-abd-ucaklari-kirim-kaliningrad-kesif-ucuslari/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 15 Mart 2019; 23:58:6 >




  • Konu Güncelleme;




    ABD'den Kuzey Kutbu'ndaki buzullara yönelik Çin ve Rusya karşıtı yeni savunma stratejisi




    ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Çin ve Rusya'ya karşı Kuzey Kutbu'ndaki buzullara yönelik yeni savunma stratejisi hazırlıyor.





    Kongre'ye, talebi üzerine Pentagon ve Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından hazırlanan strateji belgesi haziranda sunulacak. ABD'nin bu adımı, buzulların erimesiyle özellikle Rusya ve Çin'in Kuzey Buz Denizi'nde yeni ticari deniz rotası kurma çabaları sonrasında geldi.



    https://tr.sputniknews.com/savunma/201903161038231851-abd-kuzey-kutbu-buzul-cin-rusya-karsiti-yeni-savunma-stratejisi/




  • Konu Güncelleme;



    S-400 hava savunma sistemleri, Rusya'nın en batı bölgesindeki hava sınırlarını korumak için savaş görevine başladı.



    https://m.aksam.com.tr/foto-galeri/teknoloji/s400-hava-savunma-sistemleri-goreve-basladi/46350/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 16 Mart 2019; 12:19:17 >
  • Konu Güncelleme;




    Rus Dışişleri AB'nin yeni yaptırımlarına ateş püskürdü: İkiyüzlülük, karşılıksız kalmayacak



    Rusya Dışişleri, Kırım açıklarında sınır ihlali yapan Ukrayna donanma gemilerinin alıkonulması nedeniyle Rus Federal Güvenlik Servisi'nin (FSB) sınır servisi çalışanlarına bireysel yaptırım getiren AB'nin bu kararının karşılıksız kalmayacağı uyarısında bulundu.



    https://tr.sputniknews.com/rusya/201903161038236486-rus-disisleri-abnin-yeni-yaptirimlarina-ates-puskurdu-karsiliksiz-kalmayacak/




  • Konu Güncelleme;




    ABD, nükleer bombardıman uçaklarını Avrupa'ya gönderdi



    ABD’nin stratejik bombardıman uçaklarının, İngiltere’deki Fairford hava üssüne iniş yaptığı bildirildi.



    MilRadar'ın verdiği bilgiye göre, Louisiana'daki Barksdale hava üssünden kalkan iki stratejik B-52H Stratofortress bombardıman uçağı, İngiliz hava üssüne iniş yaptı.
    Bunun birlikte, son iki gün içinde üç Amerikan B-52 bombardıman uçağı ve B-52H İngiltere'ye gönderildi.

    Daha önce, stratejik bombardıman uçağı B-52H Stratofortress, Kaliningrad bölgesindeki Rus sınırının yakınlarında farkedilmişti. Hava trafik kontrol kaynaklarına göre uçak, Rus filosunun bombalanmasını simüle etti.




    https://tr.sputniknews.com/abd/201903161038238566-abd-nukleer-bombardiman-ucaklari-avrupa/









    (ABD adım adım askeri gücünü avrupa kıtasına yerleştiriyor)











  • 50 . saniye ve 1.30 arası dikkat
  • Konu Güncelleme;



    Rusya, 48 Kalibr füzesi taşıyabilecek yeni fırkateynler geliştiriyor


    Rusya’da Kuzey Tasarım Bürosu’nun (PKB) Proje 22350M kapsamında 48 Kalibr füzesi taşıyabilecek fırkateynlerin tasarımını yaptığı ve artık yapım çalışmaları için tasarım belgeleri hazırladığı belirtildi. Kaynağa göre, bu fırkateynler, Putin’in duyurduğu Tsirkon hipersonik kruz füzelerini de taşıyabilecek.



    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Federal Meclis konuşmasında Tsirkon isimli hipersonik bir füze geliştirmekte olduklarını, füzenin saatte 11 bin kilometre hızla bin kilometre ötedeki hedefleri vurabileceğini söylemişti. Uzmanlara göre, bu füzeler, 5 dakikada kıyıdan en az 500 kilometre derinlikten bin kilometre ötedeki hedefleri vurabilme, ABD'nin karar alma merkezlerini imha edebilme becerisine sahip olacak.


    https://tr.sputniknews.com/rusya/201903171038245746-rusya-kalibr-fuze-firkateyn/




  • Batı medyası: Askeri harcamalar ABD'yi iflasa sürüklüyor.Raporda, askeri yetkililerin 9 bin 241 dolara bir koltuk, 53 bin dolara porselen yemek takımı, 308 bin dolara alkol ve hatta 4.6 milyon dolara da ıstakoz ve yengeç aldığı belirtiliyor:

    https://tr.sputniknews.com/abd/201903171038248917-askeri-harcamalar-abdyi-iflasa-goturuyor/?utm_source=https://t.co/KMrqTPr5RL&utm_medium=short_url&utm_content=kXka&utm_campaign=URL_shortening



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 17 Mart 2019; 22:22:30 >




  • 2019 Mayıs ayına dikkat edin.
    Çok önemli fakat fark edilemeyecek gelişmeler başlayabilir.
    Özellikle Kudüs-İsrail tarafında...
    Sonun başlangıcı 2012 olarak zaten belirlenmiş idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Güncelleme;




    Keşmirde 1 Hindu askeri öldü 3 asker yaralandı


    One Killed, Several More Wounded in Shooting in Kashmir

    https://sputniknews.com/asia/201903181073330343-kashmir-shooting/?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=sputnik_inter_en


    -----------------------------------------------------




    Konu Güncelleme;




    Belçika istihbaratı uyardı: "Aşırı sağ Avrupa'da silahlanıyor"


    https://tr.euronews.com/2019/03/18/belcika-istihbarati-uyardi-asiri-sag-avrupa-da-silahlaniyor-gocmen-karsiti-radikal-gruplar




    -------------------------------------------------------------------------------------




  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.