Şimdi Ara

Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti

    Hem PS3 hem PC'ye yönelik olduğu için tam olarak nereye açacağımı bilemedim. Bugünlerde Clone Hero yüzünden sanırım burası daha uygun olacak.


    PS3 Band Hero Davul ve Dongle (dongle olmadan tek başına davul çalışmaz)

    PS3 Les Paul Gitar ve Dongle

    PS3 Band Hero Mikrofon (USB, normal mikrofon)

    PS3 Guitar Hero davul kullanılabilen tüm oyunlar (Band Hero dahil toplam 7 oyun)


    Davul hiç kullanılmamıştır, sadece test amaçlı PC'de Clone Hero ile test amaçlı 5 dakika kullanıldı. Ayrıca Windows joy.cpl programı ile tüm tuşların çalıştığına emin oldum. Kendi elektronik davulumu PS3 ile kullanabilmek için davulun kontrolcüsünü ve dongle'ını kullandım (kontrolcüde MIDI IN/OUT bağlantılar vardır). Dongle'ın ve bass pedalının kablosunda soyulmalar mevcuttur, çalışmasına engel değildir. Orjinal bagetleri hiç kullanılmamıştır. Kontrolcüsü davuldan ayrılabilen modeldir.


    Gitar (siyah faceplate olan) Band Hero setine ait değildir. PC ve PS3 ile çalışır. Clone Hero ile test ettim. Ayrıca Windows joy.cpl programı ile tüm tuşların çalıştığına emin oldum. Bu oyunları oynayanlar bilse de burada söylemek doğru olur, bu gitarlar (PS3 Les Paul) input latency konusunda çok başarılı olmadıklarından Expert oyunculara hitap etmezler. Yeni başlayan ve orta sınıf oyuncularda sorun çıkarmayacaktır. Örneğin, ben kendim sadece davul oynadığımdan o farkı hissedemiyorum. Dongle ile iletişim kuramama sorunundan dolayı çok basit bir kapasitör değişimi yapılmıştır. Alan kişi iç temizliği yaparsa iyi olur.


    Sarı gitarda da benzeri bir sorun var. Onu diğerleriyle bedava vereceğim. Yedek parça amaçlı olarak ileride kullanılabilir. Tamir olsa da dongle olmadan zaten 2 gitar aynı anda aktif olamayacaktır.


    Mikrofon bildiğiniz USB mikrofondur. PC üzerinden ses kaydı alarak test ettim. Vokal olan tüm Guitar Hero oyunlarında kullanabilirsiniz. Clone Hero'da vokal henüz yok, muhtemelen bir sonra çıkaracakları oyunda (Strikeline) vokal olacak. Ona da daha epey var.


    PS3 Guitar Hero oyunları bir kaç sene önce cihazı sattığımda çalışıyordu. Şu an elimde cihaz olmadığından son halleri hakkında bir şey diyemeyeceğim, kutularından hiç çıkmadılar bu sürede. GH davul oynanabilen oyunların hepsi, koleksiyonluk.


    Fotoğraflarda arkada gördüğünüz kutu Band Hero orjinal kutusudur (üzerinde logosu var), ancak dış baskılı kartonu Warriors of Rock setine ait olacak. Sanırım vakti evvelinde kardeşimde karıştı karton.


    Bonus olarak PS3 WoR gitar dongle'ı var aralarında. Kontrol edilebilsin diye Model No'su gözüken fotoğrafı ekledim. %90 çalışıyordur. Elimde gitar olmadığından test edemiyorum. Çalışırsa size getirisi 1000 TL civarı olabilir. Sağolsun kardeşim garaj satışı yaptığı bir gün benim Band Hero gitarımı kendine ait bütün Guitar Hero aparatları, oyunları ile birlikte satmıştı. Dongle çekmecelerden birinde saklanmış, o şekilde kurtardık.


    Toplamda 6,000 TL istiyorum. Evde test ettikten sonra banka havalesi ile satışın uygun olacağını düşünüyorum. Clone Hero ve joy.cpl programı ile yaptığım testlerin videolarını çektim. Biraz geç olduğundan ve forum limitlerini bilmediğimden yüklemekle uğraşmadım. İstenirse Youtube'a yükler link paylaşırım.



    Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti


    Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti


    Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti


    Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti


    Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti


    Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti


    Guitar Hero (PS3)/Clone Hero (PC) Davul-Gitar-Mikrofon Seti



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.