Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
7
Favori
38.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bir dahaki %50 indirim ne zaman gelir acaba arkadasla alıcazda yada uygun satan siteler varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz tatili geliyor, yeni DLC gelecek diye konuşuluyor. DLC öncesi bişiler olabilir belki.
  • Skyscale çok uğraştırdı ama değdi doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Son çıkan hikayeyi bitirdikten itibaren oyuna girmiyorum. Yapacak bir şeyim kalmadı. Petleri alıp, ne yapacağım deyip uğraşmıyorum. Eee oyunda beraber bir şeyler yapabildiğim arkadaş grubumda yok. Single player oyun tadında başladım ve bitirdim
  • Merhaba arkadaşlar,

    2 gün önce Ahmet Berkan Tekinalp beye referanslarını da inceledikten sonra istemiş olduğu ücreti eft yaptım. Akşamında hesabın kullanıcı adı şifresi ve display name bilgilerini benimle paylaştı. Mail değişikliği sırasında istenen; 25 digit seri no, teslimat adresi ve doğum tarihi bilgilerini istedim kendisinden.

    Aldığım cevabı aynen aktarıyorum. "Onlarin hepsini es gecin sart degiller. Bu sekilde defalarca kez mail degisikligi yaptik hic bu bilgileri girmediler. Yuseysel bildiginiz basit bilgiler yeterli geliyor" Evet mail değişikliği için yeterli fakat bahsedilen basit bilgiler ile hepimiz biliyoruz ki istediği zaman hesabı geri alabilir. Araba satıyorsun, parayı alıyorsun, ruhsat diyorum ona gerek yok al anahtarı kullan demeye benzemiyor mu bu:)

    Daha sonrasında bende "ileride problem yaşamak istemiyorum, bilgileri vermek istemeyebilirsiniz anlıyorum. Eğer vermek istemiyorsanız alışverişimizi iptal edelim"

    dedim ve iki gündür whatsapp ve forumdan yazdıklarıma cevap vermiyor ve bir kezde telefonunu aradım açmadı. Dedim belki başına ters birşey gelmiştir bakamıyordur 2 gün bekledim. Fakat gördüm ki forumda aktif oluyor fakat cevap vermiyor.

    Son yazdığım mesajda şudur "Merhaba, mesaj atıyorum cevap yazmıyorsunuz. Telefon ile arıyorum açmıyorsunuz. Tahminim kötü niyetli olmadığınız yönünde fakat. Hesap bilgilerini de tam olarak vermediğiniz için dün göndermiş olduğum ücreti tarafıma iade etmenizi talep ediyorum."

    Ben başımdan geçenleri yazayım daha sonrasında alış veriş yapacaklar göz önünde bulundursun istedim. Bir kaç gün daha bekleyip ve belki bu mesajında etkisiyle geri dönüş yapmasını umuyorum. Sonrasında yasal süreç başlayacak zaten.

    Herkese iyi forumlar




  • Oyunu kendi resmi sitesinden aldıgım için 25 digit yani serial code diye bir şey yok diyorum anlatamıyorum. O serial code 3. parti sitelerden alınınca oluyor. Aynı zamanda oyunu satın almıs oldugum kredi kartı numaramıda istediniz onu niye söylemiyorsunuz? Kötü niyetlisiniz açık net. Teslimat adresi ve doğum tarihi gülüyorum sadece. Çocuksunuz galiba keşke hiç almaya kalkmasaydınız.

    Profilim açık, üyelik tarihim ortada, yaptıgım satışlar, referanslarım ortada. Birde size bakıyorum ne idüğü belli değilsiniz.

    İyi günler. İstediğiniz yere başvurabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 13 Haziran 2019; 6:53:33 >
  • Oyunun kendi web sitesinde yazan satın aldığınızda 25 digit code mail adresinize gönderilir yazıyor. Eğer o maile ulaşamıyorsanız kullandığınız kredi kartınızın sadece son 4 hanesini istiyor. Herkes gibi sizde girip bakabilirsiniz. Ben sizden tüm kredi kartı bilgilerinizimi istedim?

    Bir hesap satılırken tüm bilgileri verilir. Sadece kullanıcı şifre verilmez. Ayrıca madem bilgileri vermek istemiyorsunuz Aradığımda veya mesaj attığımda telefona bakıp sessiz kalmak yerine cevap verirsiniz.

    Sizinle burada tartışmak istemiyorum, belirsizlikleride en kısa zamanda ortadan kaldırırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben illaki yapacak bir şey buluyorum yada ekliyorlar daha dün yeni raid geldi mesela @Swothra

    ----
    Bu arada reklam yapayım legendary sword bolt satıyorum, trading postta 2500 gold
    https://forum.donanimhaber.com/gw2-satilik-legendary-sword-bolt--138670709#138670709
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi çok vakit harcayamıyorum artık, yaşlandım galiba
    Single player strateji ve kart oyunlarına döndüm nedense
  • Yıllar önce almıştım oyunu sonra iş güç vs derken başlayamadım bir türlü tekrar oyuna. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum ancak oyunu komple unutmuşum neredeyse. Gandara serverındayım. Var mı bildiğiniz yardımcı olacak ve uzun süreli düşünen guild?
  • Yazdığım gibi konu ölmüş :)) neyse başka bir şey sorayım o zaman. 80 levelım zerk exotic set diziyorum. Bir miktar laurelim var şimdiden asccended acc leri dizmem yanlış mı olur?
  • Loner Gun kullanıcısına yanıt
    Ascended ore, taş... bunlar iyi düşüyor. Elimde binlerce var hatta. Ama ana parçayı yapmak için istenen yan materyaller büyük sıkıntı. Onları satın alarak ilerliyorum. Bitterfrost haritan açıksa winterberry toplayarak 4 parça alabiliyorsun. Takıları şöyle aldım;
    2 yüzük > Fractallardan aldım.
    1 sırt çantası > Bitterfrost haritasından, winterberry toplayarak
    1 küpe > Bitterfrost haritasından, winterberry toplayarak
    1 su altı maskesi > Bitterfrost haritasından, winterberry toplayarak
    1 küpeyi hiç PvP yapmadığım halde tanıtım amaçlı 400 token gibi bişi vermişti, PvP haritasından
    Son takıyı da >Laurel ile aldım. Aslında alabilecek çok çeşitli yol vardı ama uğraşmak istemedim.

    Üstümdeki her şey ascended oldu ama artık oyunu ben oynamıyorum. Pek giresim yok, seti tamamladım oyun bitti benim için. Sadece geçenlerde hikayeyi tamamlamak için girmiştim, o kadar.




  • Siz erken soğumuşsunuz. Asıl ascendend setler dizildikten sonra oyun açılıyor diyebilirim :) Ki ilk ascended set dizdikten sonra fractallarda, raidlerde ilerliyorsunuz. Dilerseniz world vs worlde daha sağlam girebiliyorsunuz. İlk ascended dizmek zahmetli ama daha sonraları fractal ve raidler ile çoğu düşüyor.

    Anladığım kadarıyla tek oynadığınızdan hızlı sıkılmış gibi gözüküyorsunuz. Eğer oynamak isterseniz büyük bir Türk guildimiz var 200 kişiyi geçkin. Akşamları 30 kişi çevrimiçi olur genellikle de bu guild. Size davet edebilirim dilerseniz.
  • Loner Gun kullanıcısına yanıt
    Hala oynuyorsanız oyunu, oyundaki en büyük Türk guildlerinden birine davet edebilirim sizi. Oyunun başlangıcından beri oynayan kemik kadrosu var. Ve giderek büyüyen bir topluluk. 200 kişiyi geçkin üyesi var. Akşamları 30 civarı kişi çevrimiçi olur genellikle. Bana göre en iyi Türk guildi. Birçok Türk guildine giren çıkan biri olarak söylüyorum bunu.
  • Desper4do kullanıcısına yanıt
    Memnun olurum, oyun içi nickim First Darius. Account name LoneR.8043.
  • Loner Gun kullanıcısına yanıt
    Guild davetinizi attım. Guild panelinden kontrol edebilirsiniz. Guildimizin adı "Kill for me [ONE]" .
  • Hesap arayan varsa, benimle iletişime geçebilir.

    2 tane lvl 80 karakterim var. 1 tanesi full ascended set ile giyili.
    Bir miktar para ve bolca material.
  • Türkçe rehberlerin olduğu bir site var mı? Üzerimde neydigi bellirsiz bir sürü ıvır zıvır var...

    Sadece pvp wvw yaparak legendary veya ascend set dizilir mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3v3N

    Türkçe rehberlerin olduğu bir site var mı? Üzerimde neydigi bellirsiz bir sürü ıvır zıvır var...

    Sadece pvp wvw yaparak legendary veya ascend set dizilir mı?
    spvp de şansa bağlı olarak ascend item düşüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assn

    Oyunun kendi web sitesinde yazan satın aldığınızda 25 digit code mail adresinize gönderilir yazıyor. Eğer o maile ulaşamıyorsanız kullandığınız kredi kartınızın sadece son 4 hanesini istiyor. Herkes gibi sizde girip bakabilirsiniz. Ben sizden tüm kredi kartı bilgilerinizimi istedim?

    Bir hesap satılırken tüm bilgileri verilir. Sadece kullanıcı şifre verilmez. Ayrıca madem bilgileri vermek istemiyorsunuz Aradığımda veya mesaj attığımda telefona bakıp sessiz kalmak yerine cevap verirsiniz.

    Sizinle burada tartışmak istemiyorum, belirsizlikleride en kısa zamanda ortadan kaldırırız.
    Geçmiş olsun. Hesap satıyorum deyip sadece kullanıcı adı şifre verip sonra telefona bakmamak yada meesajlara cevap vermemek art niyettir. Bende oyunu siteden aldım ve maile 25 digit code geldi. ayrıca kredi kartın son 4 hanesini vermemesi de ayrı bir saçmalık. işte kimden alışveriş yaptığınıza dikkat etmeniz lazım.




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.