Şimdi Ara

Guild Server : Killian - Supernatural (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Misakii kullanıcısına yanıt
    Bana saydığın bir kaç kişi bunun topluluk ile ilgisi ne? Konuyu burada uzatmıyacağım ama akşam TS de ayrıntılı bir konuşma olacak. Sende TS ye geleceksin, sorun varsa çözülmesini istiyorum, Topluluk dediğin şeye bu olaya karışmayanı da eklersin Elmanın biri çürük olur ağacın tamamı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 17 Ağustos 2013; 16:43:41 >
  • Bana yardımcı olabilirmisiniz killian da 21 lwl ım ama oyun bilgim çok zayıf ve durmadan kayboluyorum oyunu öğrenemiyorum benide aranıza dahil edermısınız ?
  • Rammsteiin R kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Yukarıda guilde nasıl katılacağın ile ilgili resimli bir anlatım var yetkisi olan arkadaşlar invite atılmasını istersen guilde alacaklardır seni.
  • Merhaba, hala alımlarınız var ise yeni bir karekter açıp katılmak isterim aranıza, öyle 3-5 günlük player değilim, sağlam oynarım taki bırakana kadar yahut oyunun b.ku cıkana kadar. Eğer alımlarınız devam ediyorsa konuyu takip edeceğim cevap verirseniz sevinirim. Ve bu arada Priest karekterini kullanıyorum bilginiz olsun.
  • guıldınız hala aktıf ıse bende katılmak ısterım ınıyor su an oyun oyunun ılk zmnlarından kalma berserk karakterım vardı yanlıs hatırlamıyorsam o serverde ınınce gorecegızz ...
  • Özellikle yazıyorum Burası guild başlığı farklı bir konu aç.
  • beyler yardımmmmm !!!!!

    beyler ben tera kasıyordum 26 level oldum FPS için forumda bulunan bir kaç ayar yaptım ondan sonra kendi charıma giremez oldum başka char acıyorum girebiliyorm ama benim charıma giremiyorum düşük görüntü kalitesinde %31'de atıyor oyun yüksek kalitede %34'Te atıyor oyun yüklenirken yardım edebilirmisiniz lütfen yardımınıza ihtiyacım var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Misakii

    Lütfen uslup bozmayalım.

    Sürekli rahatsız edıyorsunuz bu yeterli.Ben sizlerin yaptigi gibi bos yada yalan konusmuyorum ss çekıyorum kanıtlıyorum sizse sadece iftira atıyorsunuz.

    Bir kaç kişinin yaptigini söylemıyorum ,sizin guildin yetkilisinin yaptıklarını göz önune serıyorum.Guıldde ust yetkısı olan bır kısı agzı bozuk konusuyor ve ıtem çalıyorsa evt guılde maledılebılır.

    Yahu rahatsız mı ediyor seni ? oyunda block diye bir şey var onu kullanmak hiç aklına gelmedi mi ? Bak hala bana tek kişiden bahsediyorsun, daha öncede yazdıkların bu başlıkta zaten yazılı, evet o yetkili şuan benim gözümde sonuna kadar haklı, çok basit mantıkla yazacağım, rahatsız mı etti block atarsın olur biter, senin derdinin ne olduğunu biliyorum, duyduğuma göre bizi rezil edecekmişsin? güzel kardeşim yaş kaç senin ? oynadığın şeye oyun denir, tekrar yazıyorum OYUN bu başlıkta yazdığım ilk yazdığım mesajı tekrar oku, bizim rezil olacağız diye bir korkumuz yok, bizi bilen bilir bilmeyeni umursamıyorum, şu guild 100 kişi olacağına adam gibi adam 20 kişi olsun başka bir şey istemiyorum, kısacası 05 yaş akıllı insanlarla uğraşmak istemiyorum, Daha önce yazdığım gibi bu bir OYUN.

    Not: Atık şu saçmalığı kes.




  • Misakii kullanıcısına yanıt
    Ortaya serdiğin bir şey yok sadece egonu tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorsun, zamanında bize uyarıda bulunduğun hiç bir şey olmadı aksine senden bir şeyler görüyoruz. Yaş önemli değildir akıl hepsinden önemlidir. özellikle OYUNA oyun diyebilmek daha önemlidir. Evet öyle bir tanıttık ki seni guruplardan attıracak kadar, Nick değişmeni sağlayacak kadar tanıttık ve güçlendirdik. Msj yazmadan önce otur düşün öyle yaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Misakii

    quote:

    Orijinalden alıntı: Qin Geass

    Ortaya serdiğin bir şey yok sadece egonu tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorsun, zamanında bize uyarıda bulunduğun hiç bir şey olmadı aksine senden bir şeyler görüyoruz. Yaş önemli değildir akıl hepsinden önemlidir. özellikle OYUNA oyun diyebilmek daha önemlidir. Evet öyle bir tanıttık ki seni guruplardan attıracak kadar, Nick değişmeni sağlayacak kadar tanıttık ve güçlendirdik. Msj yazmadan önce otur düşün öyle yaz.

    Gittikçe mantıktan uzak cvplar yazıyorsunuz.

    Bunun sadece bir oyun oldugunun farkında olsaydınız oyunda hırsızlık yapacak kadar alçalamazdınız dıye dusunuyorum.Kendi yapmaya çalıtıklarınız bunlar ancak başaramadıgınız aşikar :) Neden dersenız ben halen tum dg lerı yapıyor gunluk haklarımı tamamlıyorum.(İtemımıde paramıda kendım kazanıyorum kn20 olsun mcholsun çalmayada kalkısmıyorum tenuzzul edecek kadar çok sükür düşmedim :)) Bakın ben en ufak bır şey söylemesemde kendınız yazdınız neler yaptıgınızı Tşk ederım ne kadar alçaldıgınızı kendı agzınızla dıle getırdınız. :)


    Sizin guıld olarak guçlenmek olarak gorugunuz şeyı aklı salım kısıler ne olarak gorecektır acaba :)


    Not: Ben ne yuce varlıkmısımki benım gırdıgım pt lerden attırma denemelerını başarı olarak addedebılıyorlar.


    1. Mantığı senden öğrenme niyetinde değilim.
    2. Yazdıklarımda hata aramaktan vaz geç.
    3. Tutup ta burada milleti eğlendirecek değilim.
    4. Senin yüzünü gördükten sonra tabi ki hak vereceğim, ettiğin küfürleri duyunca açıkçası haklı görecek değilim. ( Gelipte burada küfür ediliyor demenin de pek bir mantığı yok)
    5. Daha önce yazdığım gibi bizi bilen bilir bilmeyeni umursamıyoruz. Oyunu öğretip sağa solda konuşanı da gördük.
    6. Kısaca bu kadar lafı soyledim isteyen üzerine alabilir, cidden sıkıldım Oyuna oyun diyemeyen kişilerden sıkıldım.




  • Bir oyun için düştüğünüz hallere bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 5 Ekim 2013; 20:51:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updullah!!!
    Eski supernaturalcilerden kimse var mı ses verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanirmak kullanıcısına yanıt
    guild boş galiba ?
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    Guild dağalalı 2 sene oldu. Herkes bıraktı oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.