Şimdi Ara

guild kurmak, bir guilde dahil olmak nedir ne değildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam,
    kısa ve öz sorucam, forumda arama yaptım ama konuyla ilgili bişey bulamadım , o yüzden affınıza sığınarak topic açtım, zaten bu türden sorulara verilecek cevapları içeren (sıkça sorulan sorular:sss) adı altında bi üst başlık açılsa ne kadar güzel olurdu ...neyse soruma geçeyim
    guild kurmanın ve/veya bir guilde girmenin ne gibi fayda ve avantajları vardır...girsek ne olur girmesek ne olur? kimi guildler üye alımı yapmak için duyuru yaparken kimisi de bir guilde girmek için duyuru yapıyor; bazısını da guilde davet ediyoruz " bana ne faydası olucak, ne katkı sağlıycak?" deyip istemiyor.sonra guilde lvl atlatıyolar ya...noluyo yani başları göğe mi eriyo?..falan filan işte...
    konu hakkında malumatı olanlar cevap verirse memnun olurum, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

    kısa ve öz ha?..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleclick -- 23 Aralık 2006; 22:07:50 >







  • Guilde girmenin faydası iyi bir arkadaş topluluğu ile güle oynaya vakit geçirirsin.Bazı ihtiyaçlarını karşılayabilirler.Trade yaparken yardım ederler, yada sana dalacak adam guildinden çekinir dalmaz vs.vs. budur faydaları.Zararları nedir? Pek zararı olmaz belki bir iki sefer guild savaşında kurban olursun o kadar.Ara sıra para vermek zorunda kalırsın falan.O da guildi level atlatmak için zarardan sayılmaz.
  • TAMAMEN SOHBET
  • abi bencedesohbet için
  • walla bu saatte okudum bişe anlamadım zaten şifremi fln unuttum hep herşey gitti aklımdan
  • tg, is, uri partilerini unutmayalım beyler. gildiz olmaz. Ayrıca, şimdi sıra da Lord Yarkan var
    Guildin lvl atlamasınında birçok avantajları var. Oyunda help menüsünde her levelde guildin kazadığı avantajlar açıklanıyor.
  • guild kurmak bişiy deil hemen olur ama yuksek lvl liler beraber olupta kastıkarında yerden çıkan itemleri eger oluoyorsa sana veilmesi ve senin sadece para toplaman daha koay oluo ben yaşadım böle bişiy ondan hiç bişiy almıom 30 M para oldu lvl 38 iken hehe inandırıcı deil ama gerçek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.