Şimdi Ara

Güç düğmesine basıyorum bilgisayarım açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.Başıma az önce bir olay geldi. Laptopumu güç düğmesine basarak kapadım ve tekrar çalıştırmaya kalktığımda güç geliyor ama 2 saniye olmadan ekran gelmeden ve fan çalışmadan tekrardan elektrik gitmiş gibi kapanıp açılmaya çalışıyor. Ramleri çıkartınca bilgisayar fan ve harddisk okuma işlemi gerçekleştiyor fakat ekrana göruntü gelmiyor..Başka bilgisayardan ram taktıgım halde yani Ram takıldığında yine aynı sorunla karsılasıyorum açılmıyor .. Sizce sorun ne olabilir ?Laptop modelim Lenovo z580 ve sizce çözüm ne olabilir yardımınız için şimdiden teşekkürler ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih789 -- 16 Kasım 2014; 1:30:07 >



  • Anakartın RAM slotlarını teker teker denemişsinizdir umarım, bazen teki sorun çıkarabiliyor. Hani tek RAM modülü ile iki slotu ayrı ayrı bir deneyin derim.
    Ayrıca BIOS'ta açılış sesi için bir ayar varsa bunu etkinleştirin ki farklı hatalar için farklı bip sesleri çıkarabiliyor cihaz. Gerçi Lenovo'nun dizüstülerinde var mı böyle bir şey bilmiyorum da.
  • Ramleri tek tek denedim fakat yine çalışmadı ama ses olayını bilmiyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart ile ilgili bir sıkıntı olabilir o zaman. Yine de bir anakarttaki RAM yuvalarını kontrol edin, aralarına toz vs. kaçmış, hasarlı teli olan olmasın.
    RAM'ler sizin işlemcinizde doğrudan işlemcinize bağlı sanırım. Farklı bir işlemciyle denemek de yapılabilecek bir şey ama ihtimal vermiyorum açıkçası. Anakart üzerinde devrelerde bir şey olmuş olabilir vs. Garanti imkanı varsa kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 18 Kasım 2014; 18:19:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.