Şimdi Ara

Gtx 780 için 144hz monitör desteklermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gtx 780 evga supercloced with acx kullanıyorum. Evga nın sitesine baktığımda DVI-I, DVI-D, HDMI girişleri varmış benq xl2411 144hz 1ms adlı monitörü almak istiyorum. 144hz alabilir miyim ? monitörün yanında gerekli kablolar gelirmi bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum. Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
    Gtx 780 için 144hz monitör desteklermi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 1 Ekim 2018; 19:59:6 >







  • DVI-D üzerinden 144hz veriyormuş monitör. paket içeriğini göremedim; ama elinde halihazırda varsa DVI-D kablosu, o da olur.

    Display port olmadığı için monitörde, reklamını yaptıkları 144hz'i verebilmesi için bu kablo şart, onu da vermiyorsa zaten, yuh artık.

    EDIT: görünüşe göre çıkıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 1 Ekim 2018; 22:14:45 >




  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevabın için, evet bu girişten vardı ekran kartında.
  • Lord.Blade kullanıcısına yanıt
    İnce hesaptan alıcaktım. Bi sorayım dedim ölü pixel durumunda iade sürecinin nasıl olduğunu 3 ölü pixel durumunda servise gönderileceğini. Kutusununda açıldığında iadesi mümkün olmuyormuş.
  • Lord.Blade kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel konusunda tek çözüm herhalde gidip mağazada test ederek almak olur. Bir de her markanın farklı bir uygulaması olabilir onu da bir araştırmak iyi olabilir.
  • Benq ve viewsonic teknik servislerini aradım ikisi de 3 ölü pixel ve sonrasında yardım edebilceklerini söylediler. Viewsonic in çalışanları daha yapıcı konuştular. Siz bir ölü pixel seklinde görür ama aslında birbirine yakın birden fazla ölü pixel olur servise verdiğinizde kontrol edilip işlem yapılır dedi. Pixel konusunda tüm firmaların politikası bu şekildedir dedi.
    Bende biraz tedirginlikle beraber ince hesap tan 1590 liraya benq xl2411 sipariş verdim. Umarım üzülmem. Dün gece 1570 liradan 20 lira zam yapmışlar. Diğer firmalar da 150-200tl arsında zam yaptılar daha da artmadan siparişi verdim bakalım nasıl olucak.
  • Ürün elime ulaştı çok şükür şimdilik ölü pixel yok. Dahada internetten monitör almam bu strese giremem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.