Şimdi Ara

gtx 590 sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar. asus gtx 590 aldım ve bu kart hakkında bir soru sormak istiyorum. kartta bildiğiniz üzere iki adet gpu var ve sanırım bunlar 1.5 ardan toplam 3gb şeklinde oluyor. şimdi sorum şu. ekran kartının arkasında 4 adet giriş var. 3 tanesi üsstteki slotta 1 tane de alttaki slotta. ben bir hdmi üste bir dvi alttaki slota şeklinde bağladım monitörlerimi bağladım. böyle yapınca ekran kartı kontrol panelinde iki tane gtx 590 görüyorum. bu durumda ekran kartını ikiye bölmüş mü oluyorum. yani biraz kafam karıştı ilk defa çift gpu kullandığım için. böyle kullanmak sıkıntı mı yoksa her iki monitorude tek bir gpu ya mı bağlamak gerekir? oyunlarda mesela şuanki haliylen bi performans kaybı oluyor mu? umarım anlatabilmişimdir. teşekkürler.



  • Sorun yok.Senin kartın 2 gpu yani 2 kart gibi o yüzden 2 590 görüyorsun. Mecburen 2 monitorünü o şekilde bağlıcaksın. Yanlışın yok. Karttada yanlış yok. Perf. kaybıda yok. Güle güle kullan.
  • Teşekkür ederim cevabınız için fakat sorumu tam iyi soramadım. Evet herhangi bir problem yok fakat mesela iki monitorü tek bir gpu ya da (yani slota da) bağlayabiliyorum. O zaman kontrol panalde şöyle görünüyor mesela;

    asus gtx 590;
    1-birinci monitor ismi
    2-ikinci monitor ismi

    ama birini bi gpuya diğerini diğer gpuya bağlayınca;
    asus gtx 590;
    1-birinci monitor ismi

    asus gtx:590;
    1-ikinci monitor ismi

    şeklinde oluyor. aradaki fark nedir onu anlayamadım. multi-gpu diye de birşey var mesela panalde o da aktif durumda. teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consolemaster -- 16 Şubat 2012; 15:43:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.