Şimdi Ara

GTA V'i 2. Bilgisayara yükleme [Kutulu oyun]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu söyleyeyim, benim derdim öyle arkadaşlarımla ortaklaşa alıp oynamak değil, biraz daha farklı. Bu konuyu biraz araştırdım ama net bilgilere ulaşamadım. Ben GTA V'i yaklaşık 3 yıl önce kutulu olarak aldım ve online olarak uzun zamandır oynuyorum. Ancak birkaç ay önce okulum gereği yaşadığım şehirden ayrılmak zorunda kaldım. Evde kullandığım ve GTA V'in yüklü olduğu bilgisayar masaüstü olduğu için onu okuduğum şehire götüremedim. Bu yüzden bir dizüstü bilgisayar aldım. Şimdi soruma gelecek olursak ben GTA V'i bu dizüstü bilgisayara da yüklemek istiyorum. Evime geldiğim zaman masaüstü bilgisayardan şehir dışındayken de dizüstü bilgisayardan oynamak istiyorum (Evimdeyken masaüstü daha rahat geliyor açıkçası). Şimdi böyle bir şey yapmam mümkün müdür? Yoksa eski bilgisayarımdan GTA V'i silmek zorunda mıyım? Ama kesinlikle online hesabıma zarar gelmesini istemiyorum. Birilerinden "Öyle bir şey yaparsan hesabına erişimini engellerler." şeklinde bir şey duymuştum. Bu yüzden biraz tırstım ve kararsız kaldım açıkçası. Bu konuda net bilgisi olanlar veya bana benzer durum yaşayıp da bir şekilde çözen arkadaşlar beni bilgilendirirlerse çok memnun olurum. (Oyunu Steam'den almadım, kutulu olarak aldım)







  • bende de ayni durum var masaustune de laptopa da yuklu oynadim, bir sorun olmuyor. ama bendeki steam surumu, kutu olarak digital key filan vardir heralde ordan girersin diye dusunuyorum.
  • valiars kullanıcısına yanıt
    Steam'de sorun olmuyormuş onu duymuştum zaten. Ama kutulu oyun olunca durum farklı olabilir diye şüphelendim. Evet, ürün anahtarı var kutuda ama bir sorun olmayacağından kesin olarak emin olmak istiyorum. Eğer hesabın erişime engellenmesi olayı doğru ise yıllara yayılmış GTA Online emeğim gider.
  • soyledigin problem sanirim ayni anda 2 farkli bilgisayarda acmaya calisinca oluyor. onun disinda zaten online oynamak icin social club hesabinla giris yapiyorsun, oyunun cloud savei aciksa zaten hesapla giris yaptigin zaman online karakterinle oynayabilirsin.
  • valiars kullanıcısına yanıt
    Hayır aynı anda 2 bilgisayardan birden Social Club hesabı açık olmayacak zaten. Şehir dışına çıktığım zaman Social Club hesabımdan çıkış yapıp gidiyorum. Ben yokken birisinin girip oynamasını hiç istemem, özellikle de misafir çocuklarının. Bildiğim kadarıyla Steam'de aynı anda iki bilgisayardan online olarak oynayamıyorsun. Social Club tarafında da bu şekildeyse bir sorun olmaz ama kafamı karıştırsan sorun şu, "Ya öyle değilse?". Büyük ihtimalle Social Club'da Steam gidibidir.
  • En iyisi masaustu sistemi satıp gelen parayla da yatırım yapmam. 4 sene sonra okul bitince laptopi satar birikiminle de daha yeni bir pc toplarsınız. 4 sene sonra okul bitince masaüstü pc çöp olabilir kullanmadığın halde. Bu sayede tek pcden erişirsin hesabın banlanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstünü satamam maalesef, çünkü evdekiler kullanıyor
  • Sıkıntı olmaz dostum. Çünkü sen accountundan giriş yapıyorsun. World of Warcraft bi düşün. 12 senedir oynarım ben 2 bilgisayarımdan da.. Aynı anda hesap açılmadığı sürece birşey olmaz. Diyelim hard diskin yandı ne olacak ? Başka hdd takıp bilgilerin silindiğinde oyun gitmiş mi olacak ? Öyle şey olmaz bro rahat ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex

    Sıkıntı olmaz dostum. Çünkü sen accountundan giriş yapıyorsun. World of Warcraft bi düşün. 12 senedir oynarım ben 2 bilgisayarımdan da.. Aynı anda hesap açılmadığı sürece birşey olmaz. Diyelim hard diskin yandı ne olacak ? Başka hdd takıp bilgilerin silindiğinde oyun gitmiş mi olacak ? Öyle şey olmaz bro rahat ol.
    Teşekkür ederim net bir cevap verdiğiniz için. Hesap ve oyun güvende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.