Şimdi Ara

Gta 5'i almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 180 lirama kıyamıyorum değer mi emin değilim. torrentten indirsem key, crack şu bu çalıştırır mı oyunu emin değilim ayrıca online oynanmıyomuş sanırım korsanla. online da nasıl bi online onu da bilmiyorum insanlar online görevler offline mı mesela? ben şöyle bi şey istiyorum online bi şehir olsun çetemle birlikte başka insanların mekanını basayım falan filan. kafam karışık aydınlatın beni



  • kesinlikle değer online baya kapsamlı çetenle mekan basarsında resmi olarak değil free mode da gta haritasında 20 30 kişi oluyor. onlineda 4v4 belli bi bölgede savaş ayarlayabiliyorsun surviver var belirli bi bölgede sürekli polisler geliyor sende 4 kişi ölmeden onları avlamaya çalışıyorsun heist prison break var 4 kişi 3-4 aşamalı görevler yapıyorsun beni hikayeden daha çok sardı online.
  • Hikayenin yüzüne bakmıyorsun online o kadar geniş. 4 kişilik görevler var arkadaşlarınla oynuyorsan zaten başından kalkamazsın.

    Dün bir görevin son aşamasını 4 saat oynadık geçemedik bıraktık Bu gün abdestli denicez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında (2004 müydü 2005 miydi artık) San andreas oynadıysanız maalesef aynı keyif yok.

    Lakin 3 karakterle oynama başarılı normalde ben online düşünmüyordum lakin yan görevler kısıtlı geldiğinden girdim

    ilk 5-6 level mel mel gezdim online da single görev yaptım elin Çeklisi sayesinde 4-5 level atladım (1 saattte) ondan sonra forumdan oradan buradan arkadaş eklemeler.

    Zaten görevlerde hem takıma uyup hem zekice oynarsanız sizi arkadaş ekliyorlar veya siz eklerseniz artık o oyuncularda krediniz oluyor.

    Sonunda bir crew buldum. (Crewsiz tadı yok oyunun kendi heist görevlerinizi ve hemen her heist görevlerini defalarca oynamanız lazım; farklı yollar var tek seferde sadece filmin 4te1 ini görüyorsunuz)

    Şimdi yaşları 25-30-43 vb. arkadaşla takılıyorum sağolsunlar

    Oyun bitsin merkez bankasını patlatıcaz burada fikirler ediniyoruz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.