Şimdi Ara

Gskill DDR3 1600 Mhz - Gigabyte UD5 Anakartta Ram Şişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu müthiş ikili zaman zaman anlamsız sekilde sorunlar yaşatıyor. RAM %100 doluyor mesela 6Gb ram sadece Chrome ve Photoshop programları açık olmasına rağmen nasıl doluyor anlam veremiyorum ve makina kitleniyor. Bir ara CPU-Z programı ile baktım 500 küsür Mhz gösteriyordu zaman zaman Mhz düşüklüğü yapıyor ayrıca sonra reset attığımda tekrar 800 Mhz yi göstermeye başladı program. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bizzat elle voltajlarını versem yada bilmiyorum satıp müthiş birbirini destekleyen başka bir ram mi alsam bu konuda kafam karma karışık yardımcı bu konularda deneyimli arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirse çok memnun olurum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRQW

    Arkadaşlar bu müthiş ikili zaman zaman anlamsız sekilde sorunlar yaşatıyor. RAM %100 doluyor mesela 6Gb ram sadece Chrome ve Photoshop programları açık olmasına rağmen nasıl doluyor anlam veremiyorum ve makina kitleniyor. Bir ara CPU-Z programı ile baktım 500 küsür Mhz gösteriyordu zaman zaman Mhz düşüklüğü yapıyor ayrıca sonra reset attığımda tekrar 800 Mhz yi göstermeye başladı program. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bizzat elle voltajlarını versem yada bilmiyorum satıp müthiş birbirini destekleyen başka bir ram mi alsam bu konuda kafam karma karışık yardımcı bu konularda deneyimli arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirse çok memnun olurum.

    müthiş bir uyum sorunu olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 5 Eylül 2010; 13:41:44 >
  • Bunu test etmek gibi hani uyum sorunu var diyebilmemiz için bir program yada bir bilgi varmı. Yoksa ihtam olarak mı duşunmemiz gerek. Bu olayı başka birşey destekleyebilirmi yoksa bu ram uyum sorunudur mu dersiniz. Va UD5'i kullanıp sorunsuz kullanılabilen ram nedir acaba ?
  • Chrome dediğiniz herhalde google chrome oluyor.Bende bu hafta yeni P55 işlemci ve Asus anakart aldım.Zaman zaman donmalar yaşadım.Baştan anakart yüzündendir dedim.Yabancı forumlarda araştırınca Google chrome da zaman zaman sayfanın yoğunluğuna göre 5-8 sn. gibi donma şikayetleri gözlemledim.Ben de son sürüm yüklü.Şimdi hıza alıştım, firefox a dönmek istemiyorum.Belki ilerki sürümlerde sorun aşılır.
  • Ben Chrome ve Photoshop derken programlardan olabilir manasında söylememiştim sadece iki tane program var iken 6GB ram %100 dolma ihtimalinden bahsetmiştim ben sanmıyorum benim sorunumun Chrome dan olduğunu ayrıcı Ram %100 olduktan sonra 15 dakika belki daha fazla bekliyorum Ramin %50 lere inmesini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.