Şimdi Ara

GS-BJK-TS taraftarlarından bir açıklama bekliyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bazı arkadaşlar Juventus'a bak demişler. Juventus yöneticileri itiraf etti arkadaşlar. Kaldı ki delillerle bir karar varmış olsalar bile, niteliğini bildiğinizi falan iddia etmeyin bana. Burada da 3-5 fotoğraf ve olduğu "söylenen" ses kayıtları var. Bunların hiçbiri şikeye delil olabilecek nitelikte değiller. Buca maçından önceki fotoğraflar hakkında "rakibimizi ağırladık" diye savunma yaparlarsa üstüne ne diyebilirsiniz ki?

    Eğer paranın trafiğini gösteren somut deliller varsa, ancak öyle suçlanabilir takımlar. Yoksa bu şekliyle en fazla taraftarların birbirleri arasındaki olağan atışmalarına benziyor. He iddianame çıkınca göreceğiz tabii, belki de ellerinde cidden sağlam deliller vardır, o zaman boynumuz kıldan ince.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comennias


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fraulein


    quote:

    Orijinalden alıntı: maydemir52

    25 kişi içeri girmiş hala kanıt diyosunuzya daha ne tartışacağız sizinle.



    bu şahısla tartışmaya gerek bile yok.

    Kısaca SANA açıklamak gerekirse, KOCAMAN YAZIYORUM Kİ ANLA!

    Masumluk karinesi...Bu karineye göre Mahkemece suçluluğu ispatlanıncaya kadar kimse suçlu sayılmaz

    Do You Understand?


    Kardeşim doğru söylüyorsun. Şu an Aziz Yıldırım'ı suçlu sayamaz devlet.

    Ama Aziz Yıldırım'ın gerçekten masum olduğunu düşünüyor musun ?

    18'de 17 yapan bir takımın şikeye bulaşmadığını düşünüyor musun ?

    Asık darbeyi iddianame hazırlandığında yiyeceğinin farkında mısın ?

    Eğer iddianame hazırlandıktan sonra Tahkim Kurulu sizi aklarsa o zaman istediğin gibi gider yapabilirsin.

    Ama şimdilik Aziz'e masum deme. Fotoğrafının altına masum yazsan, tezatlar sözlüğüne girer.


    yahu siz de 2.yarıya 17de 17 yapmak için başlamadınız mı? yönetiminizden 17de 17 sesleri yükselmedi mi? siz şimdi 17de 17 yapsaydınız, aynı şeyi kendiniz için de düşünecek miydin acaba?

    Kimseye gider yaptığımız yok.. Biz de iddianameyi bekleyin diyoruz. İddianameden sonra, iddianame doğrulanırsa, istediğiniz kadar şikeci damgasını yapıştırın. Ben zaten iddianame doğrulandıktan sonra takımımdan birdaha haz almayacağımı söyledim. Hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim. Kabul edeceğimi söyledim.. Ama iddianame boş çıkarsa Türkiye'nin 4de3'ü çok kötü durumlara düşecek, bu kadar karalama kampanyasından sonra.. Ben şu an suçlu ya da suçsusuz demiyorum, ama madem hukuk'a bu kadar uyuyorsunuz, saygı gösteriyorsunuz, Hukuk'a göre şu anda suçlu değiliz. Asıl mahkeme sonunda suçlu olup olmadığımız belli olacak.. Tutuklandık diye suçluluğumuz kanıtlandı diye bir şey yok.. Vicdanen siz bizi şikeci ilan etseniz bile, hukuken şu anda suçsusuz. Anlayamadığınız bu. İstediğiniz kadar hapise atılan yöneticilerden konuşun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    Günlerdir boşuna birbirimizi üzüp duruyoruz. Dananın kuyruğu bu gün koptu. Herkes gerçek yüzünü gösterdi. Bizler aşşağılık insanların başında olduğu adına futbol denen ülkemizin yüzkarası sporun birer para basan kölesiyiz. Bu adamlar için başka hiç bir değerimiz yok. Bu olay 4 büyükler dışında başka bir anadolu takımının başına gelseydi gözünün yaşına bile bakmazlardı. Sebebi bu gün açıkça ortaya çıktı. PARA bırakalım kulüp falan tutup birbirimizi kırmayı. Kulüp tutmak renklere aşık olmak eskidenmiş şu an aşık olduğunuz renklerin başında kan emiciler var bizlerde bunlara kan veren kurbanlarız. Başında dediğim gibi piyango fenere çıktı ben yargının bu konuda tamamen bağımsız davrandığına inanıyorum bize kulüplerimizin başında olan insanların gerçek yüzünü Türkiye deki futbolun ne kadar aşşağılık ve rezil bir durumda olduğunu ortaya çıkartıp gösterdikleri için emniyet teşkilatına ve adalete binlerce kez teşekkür ediyorum. Futbol özellikle Türkiyede oynanan adına futbol dışinda her türlü rezil ismi takabileceğiniz bu spor benim için bitmiştir. Ben Beşiktaş sevgimi hiçbir zaman kaybetmeyeceğim fakat eşimi dostumu ailemi futboldan uzak tutacağım. Futbol izlemeyeceğim izlettirmeyeceğim. Beter ol Türk futbolu beter olun Türkiye'de futbolu katleden kan emiciler hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum. Bu spor için harcadığım her türlü maddi manevi emeği helal etmiyorum zehir zıkkım olsun. Spor yazarlarınada çok takılıp sinirlerinizi bozmayın sizi kışkırtmalarına izin vermeyin hiç biri dürüst olmayacak çünkü bu işten ekmek yiyorlar.


    Bir Başkansever olarak değil bir futbolsever olarak gerçekten çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Bunun yanısıra geçtiğimiz günlerde bana göre cahilliğe bezenmiş ve sadece kafası şiddete çalışan bir kesim taraftarın (özür dilerim HOLİGANIN) daha mahkeme sonuçlanmadan sırf kendilerini tatmin etmek için vurması, kırması bir BEŞİKTAŞ taraftarı olarak büyük FENERBAHÇE camiasına yakıştıramadım. Biraz sakin biraz mantıklı olalım bencillik yapmanın gereği yok. Ben çok mu memnunum sanıyorsunuz BEŞİKTAŞ tribünlerindeki mafya kılıklı serserilerden yok kara yok kırmızıgümrüklülerinden ve çok mu memnunum stad çevresinde sanki Sırbistan askerleriyle vuruşuyormuş gibi BURSASPOR taraftarıyla vuruşmaktan? Sinan ENGİN' lerin, DEMİRÖREN' lerin Quresma ya da Guti' yi getirmesi yerine daha temiz daha lekesiz bir tribün yaratmalarını istemiyor muyum sanıyorsunuz?

    Aziz YILDIRIM kimdir nedir ya da DEMİRÖREN kimdir Allah askına? Bu sermaye babası herifler olmaktan başka bir işe yaramayan senede hatrısayılır birkaç ünlü ismi Türkiye' ye getiren herifleri nasıl oluyor da koskoca bir FB ya da BEŞİKTAŞ la bir tutabiliyorsunuz? Nasıl oluyor da tuttugunuz takımın taraftarı olmaktan çıkıp bir anlık şiddet ve saldırı dürtüsüyle şike işlediği iddia edilen ve sürecin yargıya tasındıgı ve halen de devam eden bir olaya 7 düvele karşı savasırmıs gibi kendinizi tutamadan saldırıyorsunuz? Ben büüyk Fenerbahçe camiasını gerginlik ve şiddetten ziyade sakin ve dingin olmaya davet ediyorum bkleyelim ve görelim mahkeme sonuclansın yoksa ne sizler ne bizler var olamayız... Aziz YILDIRIM' a ya da diğer içerdekilere gelince korkmayın arkadaşlar içerde ölüm orucuna yatacak ya da kendilerini yakacak yürekleri olduklarını da sanmıyorum. SADECE BİR KİŞİNİN KÖLESİ OLMAKTANSA BİR TOPLULUĞUN ADI DAHİ DUYULMAMIS BİR PARÇASI OLMAYI TERCİH EDERİM...




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.