Şimdi Ara

grundıg lcd ve ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, salonda kullandıgım ps3 hdmi dan bagladım ve 6 aydır bu sekılde kullanıyordum (lg LCD), sonra bır tanıdıgımız ın tv sını aldık oturma odası ıcın grundig onada ps3 u aynı sekılde hdmi dan bagladım ama nedense grundıg tv de goruntu cıkmıyor, dıger salondakı lcd ye bagladım onda çıkıyor, grundıg lcd de cıkmıyor, sebebı ne olabılır?



  • PS3'ün çıkış ayarlarından 1080p seçili ise ve önceki kullandığın lg lcd fullhd ise görüntü çıkar. Ama ps3'den bu ayarı 720p gibi bir değere düşürmeden veya auto seçmeden hd-ready bir tv'ye bağlamışsan, bu tv 1080p sinyal göstermeyeceğinden söylediğin durum oluşabilir.

    Bunu düzeltmek için ya önceki tv'ye tekrar baplantı yapıp ps3 çıkış değerini değiştireceksin ya da ps3 açılış esnasında ikinci bir dıt sesi gelene kadar elini açma-kapama tuşuna basılı tutacaksın. Böyle yaparsan ps3 bağlı tv'nin algılayabildiği çözünürlük değerine otomatik düşürecektir.

    Fakat iki tv'de full-hd ise kablonun veya tv'nin hdmi çıkışlarının yanmış olması gibi ihtimalleri de düşünmek gerekir.
  • basılı tutmayı denedım daha once zaten nedense olmadı, ama dıger tv de 720p yapıp bu grundıg e taktım oldu :) çok tesekkurler saolasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontrgerilla

    basılı tutmayı denedım daha once zaten nedense olmadı, ama dıger tv de 720p yapıp bu grundıg e taktım oldu :) çok tesekkurler saolasın

    Rica ederim. Bişey değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.