Şimdi Ara

Gri Koçtan Daha Boş Eleman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Burak sınava girecek" adlı kanalın sahibi. Video içeriğindeki öğretici bölüm en fazla 30 saniye sürüyor. Geri kalanı, sincap gibi kafasını oradan buradan çıkartarak, video editi ile bitiyor. Sınav hakkında bahsedeceği şeyi kalmadığı için saçma şeylerden bahsediyor.
    Sanırım kendisi ünlenmek ve tanınmak istediği için böyle işe girişmiş. Yani tamamen kendini pazarlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Neden la nesi boş çocuğun über süper bir şeyi yok da o kadar da boş değil çocuk hem bir başarısı var adam sayısalda ilk 100 yapmış birisi grikoç ne mezunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cocuk grikocu 5 katlayip 4e boler. Biri 2-3 kere mezuna kalip kayseri biyoloji ya da buna benzer sacma sapan kazanmis biri iken burak kocta tam burslu pc kazanip ertesi sene ilk 100u kazanan biri. Arada coook fark var. Ha dediklerin dogru izlwdigim hicbir videosu bana bir sey katmadi. Ortalama bir bilgi birikimine sahip insana da katmayacagi dusuncesindeyim. Videoda abartili mimikler, el kol hareketleri, editle araya 1 saniyelik farkli acidan cekilmis kisimlar vesaire var. Oyle iste..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla gri koç için hani belki onu izleyen bir kişinin hayatı o adamın lafıyla değişmiştir o yüzden saygı duyarım ama lafı döndürüp dolaştırıp ezana namaza getirmesi tüccarlığını ortaya koyuyor ki kitlesi de çoğunluk bu kafada. İki tane fosforlu kalem alıp sınava ayetel kürsi okuyup girince odtü kazanacağını sanan avel sürüsü. Gri koçun seçim döneminde yaptığı partizanlık zaten ne olduğunu ortaya koydu o yüzden ne izlerim ne takip ederim ama gidip adamında sayfasında küfür etmem kendi kitlesiyle ne halleri varsa görsün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Burakı boş sanıyordum ama değilmiş gri koçla bir tutulmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • katılmıyorum sana. gri koç evet boş bi insan kendisi zaten bi mok olamamıs üniden bakmıs rehberlikte para var geçmiş oraya. ama bsg gayet iyi yani tavsiyeleri falan
  • riskli bir konu olmuş, adama ilk 100 e gir öyle konuşalım derler...

    Videolarının gereksiz uzun olduğuna katılıyorum ama Burak'ın vermek istediği mesajlar almasını bilene faydalı.

    Kendisi bir işletme öğrencisi, haliyle sohbeti ve kendini pazarlaması da iyi, insanı videoya bağlıyor ve sıkmıyor, editleri de başarılı, ve kendisinin de vizyonu yüksek. Yine de videolarını biraz daha kısaltabileceği kanaatindeyim, şuanda yurtdışında, çok daha fazla faydalı içerik üretebilir...
  • tanımıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, adamın başarısına yaşantısına ait bir eleştirim oldu mu yukarıda? Hayir. Ben adamı youtube kanalı üzerinden eleştirdim. Adamın video içeriğini eleştirdim ve bu yönüyle gri koçla kıyasladım.

    Sınava yönelik farklı tarzda içerik yapmak, kendi başarısını insanlara göstermek istiyor. Tanınmak istiyor. Bundan bahsettim.

    Gri koçun bahsettikleri en azından bazı insanlara yön veriyor. Gerçekçi ve faydalı olabiliyor. Bu yönüyle kıyasladım.

    Dh taki insanları çoğu şuanda sınava nasıl bilinçli calisacaginin farkında. Bu bilinçten sonra başarı diğer insanlardan daha fazla çalışmana bakıyor. Gerisi tamamıyla hikaye.

    Ben de bu videolarda anlatılanın hikaye oldugunu, bu kanalın asıl amacının insanları sınav yönüyle bilinçlendirmek olmadığıni kendimce ifade ettim.

    Tabiki bu tamamen kişisel bir yorumdur. Seven olur, yararlananlar olur. Saygı duyarım.

    Mesela bir videosunu daha açtım şimdi. Adam dişlerini kasıyor, ağızini tam açıp her kelimede vurgu yapmaya çalışıyor. Çok samimiyetsiz geliyor yani.

    Bana göre bu kanalındaki amaç basamak olarak kullanmak, kitleler tarafından takip edilmek. Bunu çoğu insan gerçekleştiriyor. Kendisi bunlardan biri...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hımm bunları bilmiyordum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özetle demek istediğim bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.