Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (640. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haritayı ilk gördüğüm de küçüklüğünden yakındım ancak oynamaya başladıktan sonra ve çöl bölgelerine girince oyunun ne kadar geniş olduğunu anladım gerçekten. Her yeri net bir şekilde görebiliyorsunuz ve gittiğiniz yerler tam fotoğraf çektirmelik. Yeni başlayacak arkadaşlar gerçekten büyük zevkle keşfedecekler oyunu.

    Bu arada az da olsa San Andreas tadı aldım oyundan. Kendine çekmeyi başardı.
  • Beyler oyunda Boeing 737 cakmasi cift motorlu yolcu ucaklarini veya Boeing 747 cakmasi dort motorlu jumbo jetleri kullanabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxpashaxx

    Rockstar'ın Xbox 360 kullanıcılarını, GTA V'in her iki diskini de konsol harddiskine yüklememeleri konusunda uyarmasının altında harddiskten gerçekleşen bilgi aktarımında çeşitli problemlerin oluşması yatıyordu.

    Durum böyle olunca EuroGamer'ın donanım kolu, PSN üzerinden satışa sunulan GTA V'in dijital sürümünü mercek altına almış. Zira dijital oyun bildiğiniz gibi tamamen harddisk üzerinden çalışıyor. GTA V'in PS3'deki kutulu ve dijital sürümü arasında bir karşılaştırma gerçekleştiren Digital Foundry, dijital sürümde kaplamaların geç gelmesi veya hiç gelmemesi, gölgelendirmelerde yaşanan gecikmeler, görüş açısında yaşanan azalma gibi sorunlarla karşılaşmışlar. Aşağıda izleyeceğiniz videoda da görebileceğiniz sorunlarda; mesela oyuncu araçla hız yaptığında kaplamalar hiç gelmeyebiliyor ya da diskli versiyonunda uzaktaki bir dönme dolap gözükürken dijital versiyonunda bu dönme dolabı hiç göremiyoruz.

    Bu testler, standart PlayStation 3 har diskleri aksine 500 GB'lık 5400rpm harddisk ile güncellenmiş bir PlayStation 3 ile gerçekleştirilmiş ve ayrıca sürücünün 60 GB'ı oyunda mümkün olunabilecek en yüksek performansı alması açısından formatlanmış.

    Sonuç olarak araştırma ekibi şu an için GTA V'in PSN sürümü yerine kutulu olarak edinmenizi tavsiye ediyor.

    Kaynak: BSC




    Valla bende dijital versiyonda hiç bu kadar gecikme görmedim.Michealın yürüdüğü sahnede arkada kaplamalar bariz geç geliyor.Öyle bişi görsem çok rahatsız ederdi burdaki gibi ama ben göremedim evde oynarken
  • oyunda çok güzel ayrıntılar var . biraz önce kadının arabayı çaldım üstü açık kapıyı kapamadan geri geri gidiyodum kadında koşuyo kapı bi çarptı kadının üstüne düştü kırıldı :D süper ayrıntılar var :D ayrıca oyunda hava değişimi süper ve her havanın ayrı bi havası var ya . çöl tarafında örneğin ayın ışığı yolu o kdar gerçekçi yansıtıyoki anlatamam . şimşek çakmalarında felan resmen oyunu hissediyosunuz . herkesin memnun kalması için o zaman bi patchle arabaların çok hafif yani gta4e kaçmayacak şekilde hafiften ağırlaştırılması gerek . ama çok hafif .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    quote:

    Orijinalden alıntı: _CCCP_

    quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    bitti maalesef :/

    oyunun sonu ile ilgili spoiler


    trevor'ı öldürmeyi seçtim.

    deathwish seçince ne oluyor? franklin ölüyor mu?



    Nasıl ya bitti mi

    bitti maalesef fakat bir önceki save'i tekrar yükleyip oynayacağım

    spoiler olmasın diye söylemiyorum fakat sonunda yaptığım şeyi farklı yapıcam

    İyi de oyunda 100'den fazla görev olduğu ve oyunun 100 saatten bile fazla sürebileceği söyleniyordu biraz erken bitmemiş mi

    Kaç saat sürdü senin oyun?
  • daha benim sipariş kargoya verilmemiş bile keşke bizim camiiden eli yüzü abdestli bir amcaya aldırtsaydım oyunu.

    bu şanssızlığın başka açıklaması yok gibi . gidip banyo yapayım 40 tas .
  • Digitalde sorun var evet bendede arabayla giderken biraz ilerisi beyaz oluyor kaplama gec yukleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn'den indirdim. Sıfır sorun arkadaşlar ne kaplama ne kasma.
  • Arkadaşlar sağlık barımızı sadece sağlık paketleriyle mi yükseltiliyor? Haritada yemek için yerler gözükmüyor bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekopaket

    Psn'den indirdim. Sıfır sorun arkadaşlar ne kaplama ne kasma.

    indirmeye ne zaman başlamıştın?
  • Arkadaşlar sürekli çalışıyorum da. Araştırma fırsatım olmadı.

    Acaba Cd ile alınan oyun ile Hdd ye yüklenen oyun arasında kasma fark var mı ? Net cevap verirmisiniz ?
  • Allahini seven nasil eve alacagimizi soylesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alej.Valverde

    Arkadaşlar sürekli çalışıyorum da. Araştırma fırsatım olmadı.

    Acaba Cd ile alınan oyun ile Hdd ye yüklenen oyun arasında kasma fark var mı ? Net cevap verirmisiniz ?

    net cevap vermek güç. burada kimileri yağ gibi akıyor oun hiç kaplama geç yüklenme sorunu yaşamadım diyor kimisi de ben yaşıyorum diyor. yurtdışında yabancı oyun basınınından da testler geldi .onlarda daha vahim kaplama sorunları yaşanmış.

    siz kendinizi güvenceye almak istiyorsanız kutulu alın geçin .
  • Şu kaplamaların geç gelmesi olayı bende de oluyordu ancak oyuna girmeden önce Playstation 24 saat açık kalmıştı. Ve haliyle bayağı yorulmuştu ve ısınmıştı. Şehir de 2 tur atayım dedim ancak sanki tüm şehir silindi bir anda. O kadar geç yükleniyordu. Kapatıp ertesi gün oynadığım zamansa böyle bir olayla karşılaşmadım.
  • Kutulu alınan oyun hdd ye yüklenebiliyor mu?
  • Ps3 versiyonu için hayır .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren35fb

    quote:

    Orijinalden alıntı: ekopaket

    Psn'den indirdim. Sıfır sorun arkadaşlar ne kaplama ne kasma.

    indirmeye ne zaman başlamıştın?

    Hocam ön siparişle aldım. Oyun açılmadan indirip kurdum sonra oyunun Türkiye saatiyle açılmasını bekledim gecede başladım oynamaya. Böyle sorun yaşayanları görünce şaşırıyorum gerçekten. Yağ gibi oyun bende.
  • Oyunda CHOP dışında kullanılabilen evcil hayvan var mı?





  • Oyundan fazla resim çekemedim ve çektiklerimde pek fazla kaliteli değil.Dijital makinem yok.Hem zaten oyun size fotoğraf çekecek zaman vermiyor.Oyun inanılmaz derecede yağ gibi akıyor.Oyun açılırken yükleme ekranı gayet güzel ama çerçeve olayı pek olmamış gibi.Müziğin seside çok az çıkıyor.Sesi sonuna kadar açmama rağmen yükleme ekranında.

    Oyunun ilk ana sahnesi bence serilerde en iyi başlama sahnesi.Sesler inanılmaz derecede çok iyi seslendirilmiş ve kusursuz bence oynarken seslerden inanılmaz zevk aldım.İlk görev gayet güzel sıradan değil.Oynarkende ilk görevi sürekli tetik halinde oluyor insan.Oyunda karakter değiştirme sistemi gayet güzel ve hızlı bir şekilde işliyor.Hava şartları gayet güzel yansıtılmış(
    Kar yağan ilk bölüm gayet en iyisidi
    ) yağmurun yağmasını daha göremedim.Sanırım oyunda mevsimler var.Görevler değişik ve çeşit çeşit olması çok çok iyi olmuş ama çok az görev var bence ana menüde statsda toplam kaç görev olacağı yazıyor ve gayet az.(Diğer görevler hariç ana görevleri diyorum.)

    Herkes araba fiziğinden yakınmış ve hasarlardan.Araba sürüşleri gayet iyi olmuş ama arabanın ağırlığı hissedilmiyor GTA IV'deki gibi.Diğer türlü dönüşler falan çok keskin olmuş.Franklinle sürdüm hep diğer karakterlere daha gelemedim.Araba hasarları ise evet!Berbat derecede kötü olmuş ağaca ya da direğe vurduğunda çizilmiyor bile.Neden böyle yaptıklarını anlamış değilim.Sanırım araba hasar ekibi değişti.Arabadan indikten sonra GTA IV'da müzik çalmaya devam ediyordu.Ama 5'de bu yok bence iyi olmuş çünkü.

    Radyoda kapanıyor arabada kapanınca.Araba içinde el animasyonları gayet iyi.Kontak çevirme vites direksiyon döndürme var.Araba tekerlekleri çok gerçekçi olmuş toprakta patinaj çekiyor.İnsan fizikleri ise gayet iyi birini dövdüğünü hissediyorsun.Yere düştüğünde vurmaya çalıştığında npc'nin kemikleri bile hissediliyor o derece yani.

    Işıklandırmalar ve çevre detaylarında bol bol renk kullanılmış ve gayet iyi olmuş.Gölgelerde şu anlık kusur görmedim düşüş noktaları sorunsuz ve karakter girdiğinde gölgenin yarısı kapanıyor.

    Karakter seslendirmeleri gayet iyi olmuş hele Tonyanın şivesi çok hoşuma gitti benim.Havaya baktığımızda ise gayet canlı 3 boyutlu cisimler görüyouz.Kuşlar falan iniyor kalkıyor.Gece ise ay ve bulutlar gayet kendini belli ediyor ben buradayım diyor.

    Atmosfer 10 numara olmuş.Haritanın git gide açılmasını beğenmedim.Arkadaş Groveye gideceğim ama yok.Kutunun haritasıda çarşaf gibi açıldımı katlanılmıyor.Biri bana groveyi işaretlesin lütfen.

    Bu arada arabada kullanırken duvara ya da bir yere çarptığınızda karakter yaralanıyor bu iyi düşünülmüş takdir ettim ama çok çabuk ölünüyor bu yüzden.Motor kullanıyordum bir yere çarptım motorun bi tarafı bi tarafıma kaçtı öldüm.Bu özellik kötü olmuş.Ayrıca yabancı yerlere gittiğinizde dikkat et edin valla yem olursunuz benden söylemesi.

    Geyiklere geçireyim dedim arabayla yok arkadaş kaçıyorlar sürekli.Hayvan çeşitliliği az olsada yine hiç yoktan iyidir.Tilki falanda var.Chop adlı köpeğimiz çok güzel tam karakter ruhu var olmuş kısaca.Komutlar falan veriliyor ama beceremedim ben ve eğitemedim biriniz yardımcı olsun arkadaşlar.Chopu alıp arabaya bindirip gezdirmek gayet güzel olmuş dil dışarda falan en önde.

    Denize girdiğimde akıntıya yenik düşüldüğünde ordan buraya sürüklüyor karakter sürekli iyi olmuş.Ayrıca normalde koşarken karakter terliyor.Tişört çok kötü ıslanıyor sıcakta.Deniz altına daha giremedim bunlar 1 saatlik oyun süresinde gördüklerim.Bakalım deniz altında neler var göreceğiz.

    Oyunun grafikleri çok çok iyi olmuş bence bu oyun PS3'ün en iyi oyunu ve G.O.T.Y olucak benden söylemesi.


    Yazımda hata kusur olabilir kusura bakmayın.









    GTA V




    Haberdar ettiğim arkadaşlarla muabbetim oldu oyun görüşümden haberdar olmaları için etiketledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 19 Eylül 2013; 15:30:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marjinal01

    60 $ mış PSN fiyatı, yani 120 TL falan. Kullanmazsam kendi hakkımı da silerim zaten (hesabı deaktif ederim, çift haklı olur yine). 90-100 TL desem satılır mı acaba?

    Hocam ben alabilirim 2 hakkınıda pazar günü verebilirseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.