Şimdi Ara

grado sr60i vs grado sr80i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar grado sr60i ve grado sr80i arasında kaldım.Sr60i amfisiz de yüksek performans verebiliyormuş.Bende pek amfi kullanmak isteyen birisi değilim ama elimde fiio e5 amfi var philiphs shp2000 ile denediğim ipod için çok az bir yükselme aldım.TAbi bilgisayarda yeteri kadar verim aldım ama ses sanki değişiyor gibi.Bu yüzden sizlere bir sorayım dedim fiio e5+grado sr80i güzel bir ikilimi olur yoksa sr60i mi almalıyım.Hem bilgisayar hem de ipod performansları benim için önemli.Philiphs ile çok kısık ses aldım.Herhalde grado sr60i de amfisiz kullanıldığına göre tam ses alabilirim ama sr80i amfisiz nasıl olur veya fiio e5 yeterli olur mu sesi bozmadan?Bu kulaklırı kullanan bilgili arkaşlar lütfen yardım edin.Bu fiyat aralığında açık kulaklık önerileri yapabilirsiniz.Ama genelde rock müzik dinlediğim için grado seçimim oldu.Bir de bu iki kulaklık arasında ses olarak fazla bir fark varmıdır?50 tl fiyat farkları var.







  • konuyu hortlatmış olacağım ama kusra bakmayın.sony mp3 playerım var(sony nwz e 574) hard rock,heavy metal,thrash metal ve death metal dinliyorum.bu iki kulaklıktan hangisini alayım?(aralarında 40 lira fark var)grado sr80i bu fiyat farkını karşılıyor mu?eger değmez diyorsanız sr 60i yi alacağım.
  • Up up up acil cevaba ihtiyacim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık yapıları nedeniyle ve portatifliğe önem verdiğim için hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla 60'lar 80'lere göre daha az baslı ve haliyle daha az parlak. Yanlarına azıcık bile olsa amfi desteği iyidir. Çünkü bunlar aslında masaüstü kullanımı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.