Şimdi Ara

GÖZ SAGLIĞI İÇİN MONİTÖR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar LCD monitör alacağım, gözlerim monitörden çabuk etkileniyor ve yoruluyor. Bunu en aza indirebilecek bir monitör almak istiyorum. Bütcem 650 tl ye kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgi veren arkdaşlara şimdiden teşekkürler.



  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavas

    Arkadaşlar LCD monitör alacağım, gözlerim monitörden çabuk etkileniyor ve yoruluyor. Bunu en aza indirebilecek bir monitör almak istiyorum. Bütcem 650 tl ye kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgi veren arkdaşlara şimdiden teşekkürler.


    Öncelikle merhaba seninde dediğin gibi benimde gözlerim çabuk yorulup ağrıyor uzun bir süre bu eziyeti çektim ve araştırmalarım sonucu lcddeki MS hızları yani yenileme hızı ne kadar azsa göz okadar fazla yoruluyor benim LCD ilk çıkanlardan olduğu için 23ms miş şimdi benhttp://www.hepsiburada.com/Liste/acer-h223hqabmid-215-2ms-analogdvihdmi-multimedya-1080p-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd53206&categoryId=986 şu linkteki monitörü alacağım 2ms ve fiyatına göre performansı yüksek ancak bu monitörü veya buna benzer bir monitör alırsan sorunu çözebilirsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiegro -- 5 Eylül 2010; 11:49:53 >




  • Philips 220X1SW 22" 2ms var özellikle göz yorgunluğu için tasarlanmış.

    Ben çok merak ediyorum bu monitörü ;

     GÖZ SAGLIĞI İÇİN MONİTÖR TAVSİYESİ


    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-220x1sw-22-2ms-analogdvi-wide-screen-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd53468&categoryId=986




  • Tavsiyeleriniz için teşekürler arkadaşlar.
    Philips 220X1SW 22" bu monitörü inceldim göz yorgunlugu için özel tasarlanılmış dediğiniz gibi, bir de şu monitör var:
    NEOVO EW 19 ama optik cam özelliği varmış ve yansımaları engelliyormuş ama fiyatı 700 Tl değer mi sizce bu paraya yoksa Philips 220X1SW 22" bu monitörü mü almak gerek?


    NEOVO 19" E-W19 SIYAH 3ms DVI WIDESCREEN M.MEDYA LCD MONİTÖR

    NeoV Optik CamTM
    NeoV Optik CamTM öncü teknolojisi ile AG Neovo monitörlerin görsel kalitesi ve konforu en yüksek seviyeye çekilmektedir.

    Performans için Tasarım
    Tescilli çok katlı cam teknolojisi, berrak, gözü yormayacak benzersiz renkler, kristal berraklığında görüntü sağlar.

    Uzun Ömürlü
    Sıradan bir LCD panel yumuşak ve kolayca kırılgandır. Oysa benzersiz sertliği ile NeoV Optik CamTM kırılmaya çizilmeye daha çok dayanıklıdır.

    Sıkı üretim Süreci
    NeoV Optik CamTM çok sıkı kontroller altında üretilir, böylece benzersiz kalitesi ve performansı garantilemiş olur. Her adımda kullanılacak camlar kabarcık, çizik yada herhangi bir kusurları olmaması için sıkı sıkı kontrol edilir. Böylelikle kullanılan malzemenin kusursuz olması sağlanır.

    Çizilmeye Karşı Koruma
    NeoV Optik CamTM sıkı üretim yöntemleri sayesinde çok daha sağlam ve kalitelidir. Sıradan bir LCD monitör MOH sertlik sıkalasına göre 2 sertliktedir yani çok kolay bir şekilde çizilir ve hasar görebilir. Oysa NeoV Optik CamTM 6 sertlik derecesindedir ve çok daha zor çizilebir ve hasar görebilir. Sıradan bir LCD monitör silinirken bilr kolayca çizilebilir oysa NeoV Optik CamTM için böyle bir durum söz konusu değildir.

    Darbeye Karşı Koruma
    Ürün güvenilirliğini sağlayabilmek amacı ile üretim süreci içersinde sürekli testler uygulanmaktadır. Normal camlar 227g ağırlığındaki bir bilyenin 145 cm yüksekten düşmesi ile test edilir. NeoV Optik CamTM bu testi bir adım daha ileri götürüp 200cm den düşen 227g ağırlığındaki bilyeye karşı dayanım testlerine girmektedir.

    Anti Reflektör
    Normal camlar %4,1 oranında yansıma oluşturur ki buda göz yorulması ve baş ağrılarına sebebiyet verir. NeoV Optik CamTM katmanlı yapısı ile yansıma oranını %0,93 seviyesine düşürür, buda karşılaştırmalı olarak %77,3 oranında gözlerin daha rahat etmesini sağlar.

    Yüksek Geçirgenlik
    Normal bir cam %91 oranında ışık geçirgenliğine sahiptir. NeoV Optik CamTM ise %97,7 oranında ışık geçirgenliği ile neredeyse mükemmel parlaklıkta bir monitör panelidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slayer_

    Philips 220X1SW 22" 2ms var özellikle göz yorgunluğu için tasarlanmış.

    Ben çok merak ediyorum bu monitörü ;

     GÖZ SAGLIĞI İÇİN MONİTÖR TAVSİYESİ


    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-220x1sw-22-2ms-analogdvi-wide-screen-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd53468&categoryId=986

    cidden şimdi baktım gözlerim dinlendi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.