Şimdi Ara

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iki gün önce 5970 aldığımda içinden çıkan dirt2 kuponunu steam'e girerek oyunu indirdim. fakat oyuna tıkladığımda görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti gibi bir hata alıyordum daha sonra bugün sistem derecelendirme yaparken gpu testi sırasında tekrar aynı hatayı aldım. hemen 10.3 driverini kurup tekrar denedim sonuç yine aynı bu hatanın sebebi nedir ? donanımsal mı yazılımsal mı? eğer yazılımsal ise nasıl halledeceğim daha 1 hafta önce hiçbir sorun yoktu şimdi sistem derecelendirme bile yapamıyorum.

     Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti







  • Sistemde önceden hangi ekran kartı takılıydı ekran kartını aldıktan sonra yeni sistem mi kurdunuz yoksa aynı sistemlemi devam ediyorsunuz?
    Önceki driverlar ile bir çakışma yapma olasılığı var. Driver sweeper programını indirip eski driver artıklarını temizlemeyi deneyin, sonrasında yeniden temiz bir driver kurulumu yapın. Kolay gelsin...
  • sisteme aylardır bu kart takılı. bu kartı taktıktan sonra format atmıştım zaten. sorun şu ki dirt2 yi kurduğumdan beri oyun oynamıyordum ne yazıkki şu an ne bad company 2 nede mw2 çalışmıyor. oyuna başlar başlamaz donuyor ve yine aynı hatayı veriyor. sanırım dirt2 yüklenirken kurulan directx yüzünden bu hata başıma geldi. sistem geri yükleme noktası da bulamadım dirt2 den önce.
  • Ekleme: Directx ten olup olmadığını bunu yaptıktan sonra daha net anlarız

    Aşağıda ki yazdıklarımı bi dener misin? Umarım faydası olur...

    Denetim masası--->Programlar ve Özellikler(Program ekle veya Kaldır) a gir.
    Burada "Ati Catalisyt Install Manager" i seçip, değiştir i tıkla. Çıkan Instal menüsünde en altta "Ati yazılımını hızlı kaldır" şeklinde bir seçenek var. Onu seçip bittikten sonra yeniden başlatma isteyecek, "hayır" ı tıkla.

    http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1655&file=7&evp=c14f9f3787877eef9ef4b235b9146e96

    Bu linkten "driver sweeper" programını indir. en altta "I agree" yazan yeri tıkladığnda download başlayacak...
    Programı kurduktan sonra çalıştır. program içeriğinde "ATI - Display" seçeneğini işaretleyip sağ alt köşedeki "clean" ı tıkla. Bittikten sonra yeniden başlatma isteyecek. Kabul edip Pc nin açılmasını bekle. 10.3 driver paketini kur. Bittikten sonra yeniden başlatıp oyunları tekrar dene...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 18 Mart 2010; 22:51:05 >




  • 5800 serisi kartlarda olan genel hata forumda bolca var aynı hatadan görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti deyip ekran ya donuyodu ya da gidip geri geliyodu bende 5850 garantiden degisim oldu aynı hatadan ....
  • @helvetia dediklerini ya olur belki diyerek yaptım fakat olmadı. format atıp 10.3 driverini yükledim. sistem derecelendirme yaparken herhangibir hata ile karşılaşmadım sistemdeki tüm driverleri tanıttıktan sonra bakalım oyunlarda yine aynı sorunu yaşayacakmıyım ona bakacağım. (sorun büyük ihtimalle directx güncellemesi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.