Şimdi Ara

Görüntü Problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende şu anda LG W2486L monitör ve HD 5870 ekran kartı var. Bu ikisini birbirlerine HDMI ile bağladığımda görüntü çok kötü ve ekranı tam kaplamıyor. Ancak DVI ile bağlarsam görüntü cillop gibi ve ekrana tam oturuyor. Monitörü daha dün aldım onda bir problem olduğunu sanmıyorum. PS3'ü bağladım ekrana tam oturdu ve görüntü kalitesi çok iyinin biraz altında. Şimdi burada problem monitörde mi ekran kartında mı?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: orbited

    Arkadaşlar bende şu anda LG W2486L monitör ve HD 5870 ekran kartı var. Bu ikisini birbirlerine HDMI ile bağladığımda görüntü çok kötü ve ekranı tam kaplamıyor. Ancak DVI ile bağlarsam görüntü cillop gibi ve ekrana tam oturuyor. Monitörü daha dün aldım onda bir problem olduğunu sanmıyorum. PS3'ü bağladım ekrana tam oturdu ve görüntü kalitesi çok iyinin biraz altında. Şimdi burada problem monitörde mi ekran kartında mı?

    kart veya monitörden kaynaklanan bir problem yok, atiler de ölçekleme default olarak %50 de duruyor ilk hdmi bağlantıda 0 a çekmek gerekiyor, bunu yapmak için;
    ati ccc yi açın, graphics sekmesinden desktop & displays bölümünü seçin, karşınıza çıkacak ekranda sağ altda bulunan küçük monitör resmine sağ tıklayın , configure u seçin, burada scaling options u bulup tıklayın, ayar düğmesini overscan e doğru çekin. (overscan 0 olacak). ekran monitöre tam oturacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachibouzouk -- 15 Temmuz 2010; 14:24:34 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.