Şimdi Ara

görüntü gidiyor.... YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki gündür garip bir sorunla karşı karşıyayım, uzun yıllardır pc kullanmama rağmen sorunun nedenini anlayabilmiş değilim... Henüz:)))

    Kısaca anlatayım PC yi açıyorum herşey normal, güzel hoş.. Fakat bir müddet kullandıktan sonra monitör bekleme moduna geçiyor ama ses gelmeye devam ediyor, bi kaç saniye sonra ses de gidiyor. Ve pc ye reset atıyorum. Sonra açılıyor ve tekrar aynı durum oluyor. Oyun oynarsam daha çabuk gerçekleşiyor bu durum. Aklıma hemen ısınmayla ilgili bi problem olduğu geldi ama kesinlikle değil, ekran kartı(50-70 derece) ve işlemci(60-70 derece) gayet serin Bilgisayarım da aslında yeni sayılır böyle bir sorun vermesi çok moral bozucu... Dün format attım ama sorun düzelmedi. Fikri olan var mı konuyla alakalı???

    gigabyte x58-ud3r rev 1.6
    intel i7 920 @2.80ghz
    kingston hyperX 2x2gb ddr3 1600mhz
    sapphire hd5850 1gb
    thermaltake 590watt

    win7 x64







  • RAM leri dönüşümlü olarak tek tek deneyin ve test edin. İşlemci sıcaklığınız kısmen yüksek sayılır, yük altında iken mi baktınız ?
  • yük altındayken işlemci sıcaklığı 80 dereceyi geçmiyor, daha önce 3.2 ghz de çalıştırıyordum ozaman 90 ı geçiyordu ve uyarı sesi veriyorsu sistem fakat şimdi 2.8 e indirdim... ramlerden olabilir diyorsunuz... peki birde onları kontrol edeyim
  • sanırım sorun ramde teker teker taktığımda, bir tanesinde sorun olmuyor ama diğeri bozulmuş herhalde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.