Şimdi Ara

Görüntü bir süreliğine monitöre bozuk geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Görüntü bir süreliğine monitöre bozuk geliyor.

    Merhabalar,

    Geçtiğimiz aylarda, monster abra A5 v15.7 bilgisayarımın ekranı fotoğrafta görüldüğü gibi sadece üst kısmı görüntü verecek şekilde bozuldu. Daha sonra düzeldi ancak son günlerde bunu sürekli yapmaya başladı. Bilgisayarı harici bir monitöre bağlayınca görüntüde bir sıkıntı olmuyor, işin garip kısmı ise bilgisayarı açıp biraz bekledikten sonra ekran kendine geliyor. Sorun nedir acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu sorunu 4 sene önce aldığım samsung monitörde 3 sene önce baş gösterdi. Monitör bir süre kullanılmadıktan sorna ilk açılışta sadece üst tarafdan titrek görüntü veriyor. İlk başlarda bir kaç saniyede düzeliyordu fakat zaman ilerledikçe 5-10dk gibi sürelerde düzelir oldu. Düzelme süresi ne kadar kapalı kaldığına göre değişiyor. Bir kaç gün hiç açılmadıysa 15dk'ya kadar çıkabiliyor.


    Anladığım kadarı ile birebir aynı sorun, garantiniz varsa direk gösterin. Monitörümü hala kullanıyorum ama zamanla kötüleşiyor.


    Nedenini bende merak ediyorum doğrusu. Güç kartındaki kapasitörlerden süpheleniyorum.

  • pürkinator P kullanıcısına yanıt

    zamanla kötüleşiyorsa kapasitör olma ihtimali yüksek. Belki biraz ısındıktan sonra gerekli elektriksel davranışı gösteriyordur. Nitekim kapasitörün erkenden değiştirilmesi yiyi olur, böyle bir sorunda garanti de varsa direk servise gitmeli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.