Şimdi Ara

Görüntü bir anda gelmemeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, düzenli olarak kullanılan emektar desktop pcmi temizliyordum(2009da toplamıştım). gayet rutin bir temizlikti biraz detaya inip heatsink söküp cpudaki ve fandaki macunları silip yeniledim ekran kartı fanını elden geldiğince temizledim herşeyi yerli yerine taktım. bağlantıları yapıp pcyi açtım önce dedi "saat ayarların yanlış istersen bir düzelt" hay hay dedim biosa girip düzelttim kaydedip çıktım sonra windows ekranı geldi kullanıcı girişini yaptım ve mavi ekran aldım. reboot yaptım bu sefer windows logosunda mavi ekran yedim sonra kapattım pcyi. kasanın yan kapağını açıp çalıştırdım herhangi bir anormal ses yok tüm fanlar çalışıyor ama bir baktım artık görüntü gelmiyor ekran direk stand by moduna geçiyor bunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

    baştan söyleyeyim rami çıkartıp taktım, diğer slota da taktım. ayrıca ilk açılışta biosta iken termal macun sürmüş olduğum için cpu sıcaklığını merak ettim baktım 30-35 derece arasıydı orda da bir sıkıntı olmamalı. hddyi de yerinden oynatmadım.

    rami çıkarttım takmadan çalıştırdım kasa ötmüyor??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamert35 -- 7 Haziran 2015; 19:33:32 >







  • up
  • cmos u resetledim, bios pilini çıkarıp taktım. düzeldi. olur da aynı sorunu yaşayan olur ben yardımcı olayım bari. her yolu denediniz ve olmadıysa bunu yapın benim gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.