Şimdi Ara

Google ve Coinbase bulutta kripto ödemelere başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google ve Coinbase bulutta kripto ödemelere başlıyor
    Kripto para dünyasına devlerin ilgisi artarak devam ediyor. Dünya çapında milyonlarca kripto para kullanıcısı olunca haliyle ödeme sistemleri de buna entegre olmaya çalışıyor. Google artık bulut tarafında da kripto ile ödeme alacak.



    Google ve Coinbase iş birliği



    Normalde Coinbase Visa kartını tanımlayarak Google Pay içerisinde kripto varlıklarınız ile ödeme yapabiliyordunuz. Bu kez Google doğrudan kripto ödemeleri alacak ancak bu bulut hizmetlerinde gerçekleşecek.



    Ayrıca Bkz.Huobi’nin yeni sahibi Justin Sun oldu



    Coinbase ile yapılan iş birliği kapsamında Google bulut hizmetleri kripto paralar ile ödemeyi kabul edecek. Henüz net bilgiler olmasa da Coinbase müşterisi olmak zorunlu olacak gibi görünüyor. Google ayrıca güvenli saklama hizmeti sunan Coinbase Prime ile de entegre olacak.



    Kripto para ile ödeme hizmetinin gelecek yıl içerisinde hayata geçeceği belirtildi. İlk etapta belirli Web3 sektör temsilcilerine ödeme sisteminin sunulacağı kaydedildi. Sonrasında ise daha geniş bir kullanım alanı bulacak.




    Kaynak:https://www.coindesk.com/business/2022/10/11/google-partners-with-coinbase-to-accept-crypto-payments-for-cloud-services/







  • Türkiye'de yasak olduğunu da ekleseydiniz keşke.
  • S kullanıcısına yanıt

    şimdilik....

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.