Şimdi Ara

Google Play için oyun yaptırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben google play üzerinden yayınlayıp reklam geliri elde edebileceğim bir balık avı oyunu yaptırmak istiyorum ne yazık ki yazılım ve grafik ile alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Bu konu ile alakalı ücretli bir şekilde oyun yapan reklamlarını google playe yüklemesini vs herşeyini yapan siteler buldum ; www.sellmyapp.com www.codecanyon.com www.mobilecanyon.com gibi ama aklımda soru işaretleri var.


    1-Bu siteler gerçekten güvenilir mi ?

    2-Oyunlar klon mu veya klon değil ise google playde reklam almam için bir sorun teşkil eder mi veya oyunum suspend yer mi ?

    3-Sizin oyun almış olduğunuz veya yaptırabileceğim önerebileceğiniz bir yer var mı?


    Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler konu hakkında bilgisiz olduğumdan dolayı tecrübeli birilerine sormak istedim








  • ben de coronavirus asisi yapmak istiyorum ama hic bilgim yok. nasil yapabilirim yapdimci olur musunuz

  • Komikmiş
  • yigitet Y kullanıcısına yanıt
    Şuanda bir oyun yaptırıyorum bionluktan 2000₺ civarında balıkavı ile alakalı youtubeda kanalımız var açıkçası bunun için heryerde ismimizin olmasını istiyorum hemde pasif gelirin çoğalmasını belli başlı azda olsa bir kitlemiz var bunları oraya çekerek bile reklam gelirlerinden fazlasıyla kazançlı çıkabilirim diye düşünüyorum bakalım
  • Reklam yapmadan büyük ihtimal uygulamanız storeda kaybolup gidecek. Yayıncı olmadan kendi başınıza reklam ile görünür olmanız da zor. Bir sürü fishing oyunu varken yayıncının sizin oyununuzu da kabul etmesi zor eğer çok unique bir mekaniği yoksa. Fazla bir beklentiye girmeyin derim. Oyun sektöründe önemli olan amerika apple storeda top chartlara girebilmektir. Sadece türk google play pazara oynayıp reklam geliriyle cpi düşük tutup arpuyu yüksek yakalayıp gideriniz çıkartmanız ve fazlasıyla kazançlı çıkmanız kolay değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.