Şimdi Ara

Google Play Developer hesabı nasıl iade edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, bu konuda çok fazla araştırma yaptım ama hiçbir forumda çözüm bulamadım. Bir arkadaş sağ olsun yardım etti. Bu durumu yaşayan mutlaka başkaları da vardır, onlara yardım etmek amaçlı açtım bu konuyu.


    Oyun-uygulama yayınlamak için Google Play Developer hesabı aldınız ancak iade etmek istiyorsunuz veya yaşınız tutmadı, ailenizden birinin üzerine açmak istiyorsunuz. Çözüm basit, eğer yaşınız yetmediği için hesabınız red yediyse zaten iadeyi direkt yapıyorlar. Hesabınıza geçmesi bir kaç gün sürebilir. Peki kendi isteğimizle hesabı silip iade almak istiyoruz ne yapmalıyız?


    Linke gidiyoruz ve formu eksiksiz dolduruyoruz. Uygulama paket adı kısmına uygulamanız var ise paket adınızı girin fakat yoksa İngilizce olarak bir uygulama yayınlamadığınızı yazın. Formu gönderdikten sonra bekleyin, Google sizi bilgilendirecektir. Registration or account issues - Play Console Help


    Not: Eğer aynı geliştirici ismiyle yeni bir hesap açacaksanız eski hesabı silmeden önce geliştirici sayfasından ismi değiştirin. Ne olur ne olmaz belki aynı ismi yeni hesabınızda kullandırtmayabilir.








  • Eline sağlık teşekkürler 

  • Google Play Geliştirici Desteği ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    Hesabınıza bakarken, yüklü istatistiklere sahip uygulamalarınız olduğunu fark ettim. Google Play, kullanıcıların herhangi bir uygulamayı sınırsız olarak yeniden yüklemesine izin verir, bu nedenle yüklenen uygulamalar silinemez. Bu aynı zamanda mevcut kullanıcılardan, geçmiş veya etkin olmayan kullanıcılardan veya test amacıyla uygulama indirmiş kullanıcılardan indirilen uygulamalara sahip Geliştirici Hesaplarını kapatamayacağımız anlamına gelir.

    Bu bilgileri Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi, bölüm 3.9'da inceleyebilirsiniz.

    Uygulamalarınızı satın almak veya başka bir şekilde almak için başka bir Android geliştiricisi bulabilirseniz, uygulamaları o Play Console hesabına memnuniyetle aktarırım. Bir uygulama aktarımına devam etmek için yardım merkezimizdeki bu kontrol listesini takip edebilirsiniz.

    Play Console hesabınızla ilişkili uygulama kalmadığında, hesabı kapatabilir ve size geri ödeme yapabilirim.

    Başka sorularınız varsa lütfen bana bildirin.

    Saygılarımızla,


    Uygulamamı yayından kaldırdım fakat hala uygulama var diyor nasıl silicem bunu bilen varmı?




  • Uygulamayı başka hesaba aktarabilirsiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.