Şimdi Ara

Google ortaklığı HBAR kripto parasını uçurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Genelde kripto para dünyası ile daha çok ilgileniyor olsak da bu paraların arkasındaki blok zinciri projeleri de oldukça önemli. Teknoloji devlerinin ilgisini çeken projeler piyasada daha hızlı ilerliyor.



    HBAR nedir?



    Geçtiğimiz yıl Chainlink projesi Google tarafından desteklenmiş ve sonrasında LINK kripto parası yıl genelinde yüzde 2000 gibi bir geri dönüş sağlamıştı. Bu kez HBAR kripto parası patlama yaptı.



    Ayrıca Bkz.Mikro kontrolcülerde gelişmiş yapay zeka dönemi başlıyor



    Hedera Hashgraph girişimi tarafından verilerin güvenli bir şekilde aktarılması için dağıtık muhsaebe yapıları barındıran blok zinciri teknolojileri geliştirilmişti. Girişim bugüne kadar 120 milyon dolardan fazla yatırım aldı. HBAR olarak önemli borsalarda listelenen Hashgraph girişimi Google ile ortaklık yaptığını duyurdu.



    HBAR girişimi dağıtık muhasebe ağlarının büyük şirketlerin hizmetine sunulması için Google Cloud platformunu kullanacağını duyurdu. Saniyede milyarlarca işlem yapabilen Google Cloud sunucuları HBAR projesinin hızlanmasını sağlayacak.



    Google ayrıca Hedera ağının dengeli bir şekilde ilerlemesini kontrol eden Hedera konseyine de üye oldu. Üyelik kapsamında Google tam bir HBAR noktası çalıştıracak ve ağ verilerinin analizlere dahil edilmesini sağlayacak. Gelişmelerin haber olması ile HBAR para birimi yüzde 150 civarında bir artış yaşadı. İşlem hacmi de rekor kıran birimin önümüzdeki dönemde artışını sürdürmesi bekleniyor.



     








  • google varsa niye uçmasın ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.