Şimdi Ara

Google Documents Uzerinden TV Kasilastirmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selam,

    Simdi cogu arkadas boyle birseye ne gerek vardi diyebilir Televizyon arastirirken bircok sitede televizyolarin birbiri ile karsilastirmalarini yaptim ama bazisinda cogu ozellik gorunmuyor, yada en fazla 4 tane karsilastirabilirsin diyor yada aradigim televizyon o sitede bulunmuyor. Bende sitelerden topadigim bilgileri bir excel dosyasinda topladim ve google docs. tan herkese acik bir dosya hainne getirdim.

    Asagidaki linkten girip gorebileceginiz gibi 4 televizyonun bulabildigim bircok ozelligini koymaya calistim ama bircoguda eksik. Elimden geldigince dosyaya yeni televizyonlar ekleyip suanda bilgisi bulunmayan ozellikleride (gri ile boyali) doldurmaya caisacagim. zamani olan ve bu isle ilgilenen arkadaslarda yardimci olursa guzel bir calisma ortaya cikar diye dusunuyorum. Daha sonra istediginiz 2-3-4 veya daha fazla LED/LCD yada plazma televizyonu tum ozellikleri ile kiyaslayabilirsiniz.

    Dedigim gibi belkide gereksiz bir calisma ama ilgileenler olabilecegini dusundum.

    Saygilar

    Link:

    https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnhfI6CUG1ZNdG5XVDY5eHQwNHNzRklvSkdscVBKTlE&hl=en&authkey=CJTjy40L#gid=0







  • ilgilenenler olursa tabi ki güzel bir çalışma olur, ancak eğer bunu Led, Lcd ve Plazmaların kendi aralarında kıyaslanabildiği bir formata (herbiri için ayrı spredsheet ) dönüştürürseniz bence daha güzel olur, insanlar önce lcd, plazma yada led alacağına karar veriyor sonra model bakıyor. tabi ki bazıları da bütün seçenekleri görmek isteyecektir, onlar da ilgilendikleri özellikleri kendi excel programlarında farklı versiyon (led, lcd, plazma) tvleri karşılaştırarak görebilirler. şahsi görüşümdür, dikkate almayabilirsiniz.

    LG PK950'nin tepki süresini 1 girmişsiniz ama 0.001 olmalı, benim baktığım her yerde öyle idi.
  • Dediklerinize katiliyorum. Sanirim siz biraz duzenleme yapmissiniz dosya uzerinde. Bende biraz daha duzelttim. 4 sheet oldu. Ilkinde butun televizyonlari karsilastirabiliyorsunuz. Diger ucundede LED, LCD ve Plazmalari kendi aralarinda karsilastirabilecegiz yine. Bazi verilei yanlis girmis olabilirim. Duzelttiginiz icin tesekkurler.
  • katılım olursa süper bi döküman haline gelir
  • ben vakit buldukça katkıda bulunurum.

    katkıda bulunan arkadaşlar da neleri değiştirdiğini yada eklediğini de konuya yazarsa daha faydalı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.