Şimdi Ara

Google chrome indirilen dosya yarıda kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    wetransfer.com üzerinden 2 gblık bir dosyayı indirirken hep %90 %95 civarlarında tamamlandı olarak gözüküyor fakat dosyayı açtığımda bozuk olduğunu görüyorum hiçbir zaman %100 olmuyor.

    sendgb sitesinden dosyayı indirmeye çalıştım yine aynı hata ile karşılaşıyorum, operadan denedim indirmeyi fakat yine aynı hata ile karşılaştım, idm maalesef ki dosyayı indiremiyor, her ne denediysem deneyeyim 2 gündür dosyayı indiremedim, ne yapıcam acil yardım lazım



  • Büyük ihtimal internetin kısa süreli kesinti yaşadığı için indirilen dosya bozuluyor. Bende de aynı durum var gayet hızlı indirirken birden hız 0kb oluyor 4-5 saniye sonra tekrar indirmeye devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan28giresun

    Büyük ihtimal internetin kısa süreli kesinti yaşadığı için indirilen dosya bozuluyor. Bende de aynı durum var gayet hızlı indirirken birden hız 0kb oluyor 4-5 saniye sonra tekrar indirmeye devam ediyor.

    Hayır hiçbir şekilde internet kesilmiyor, sadece wetransfer ya da o tarz sitelerden indirdiğim zaman bu sorun ile karşılaşıyorumç. ve İndirme tamamlandı olarak gösteriyor fakat dosya açılmıyor çünkü %95'te indirme tamamlandı olarak gösteriyor.
  • Bende yaşamıştım bu sorunu. Farklı tarayıcıdan indirmeyi dene ben öyle çözdüm. + Antivirus varsa güncelle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.