Şimdi Ara

Google Cardboard Karton VR Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Cardboard Karton VR Gözlük


    Google Cardboard Karton VR Gözlük, yani Google cardboard 2015 yılında bir proje olarak oluşturulmuştu. Sonraları karton sanal gerçeklik gözlüklerinin cep telefonları ile kullanılabileceğini ispatlayan Google firması karton vr gözlük akımını başlatmış oldu.

    günümüzde bir çok alanda olduğu gibi reklam ve tanıtım alanlarında da kullanılan Cardboard Karton VR Gözlükler ile 360 çekim içeriklerini izleyenler, içeriklere çok daha yüksek bir etkileşim gösteriyor. VR içeriklerin yaygın olarak kullanıldığı günümüzde sanal gerçeklik içeriklerinin tablet, pc veya telefon ile görüntülenebilmesi tabiki mümkün. Ancak kullanıcılar gerçek bir deneyim yaşamak için her zaman sanal gerçeklik gözlüklerini tercih ediyor. Çünkü sanal gerçeklik teknolojisinin de temelinde içeriği hissederek yaşamak var.
    Son Yılların En Çok Aranan Ürünü
    Son yıllarda artan sanal gerçeklik ve havadan 360 içeriklerin, etkileşiminin yüksek olması için sanal gerçeklik gözlüğü mutlaka kullanılmalı. Özellikle promosyon sektöründe çok tercih edilmesinin başlıca sebeplerinden birisi de artık herkesin sanal gerçeklik konusuna ilgisinin olmasıdır. Genel tanıtımlar, sanal tur, reklam ve katalog çalışmaları gibi bir çok temayı artık sanal gerçeklik ile elde etmek mümkün. İlk başlarda tamamen ithal olarak temin edilen cardboard vr gözlük ler, artık Türkiye de üretiliyor ve ülkemizden tüm dünya ya ihraç ediliyor. Hal böyle olunca tabiki üretim fiyatlarıda çok çok ucuzlamış oluyor. Klasik basılı kataloglar ile aynı fiyatlara üretilebilen promosyon vr gözlükler, firmaların en çok tercih ettiği teknolojik promosyon ürünleri içerisine giriyor.

    Kalın ve sert kartonlardan üretilen karton vr gözlüğü, üretim sonrası özel işlemlerden geçirilerek ıslanmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklı hale getiriliyor. Bu sayede uzun süre yıpranmadan kullanabileceğiniz bir ürün ortaya çıkıyor. Google cardboard v1.0 yada Google Cardboard v2.0 ı tercih edebileceğiniz gibi, eğer isterseniz tamamen size özel tasarım sanal gerçeklik gözlüğü nünde üretimi mümkün.

    Sizde firmanıza özel logo baskılı cardboard üretim fiyatlarını almak yada projenize özel bütçe teklifleri almak için burayı tıklayarak hemen bize ulaşabilirsiniz.

    Daha falza bilgi edinebileceğiniz blog sayfamıza ulaşmak için burayı tıklayarak gezintiye devam edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.