Şimdi Ara

Gölge e-dergi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Gölge e-dergi


    http://golgedergi.blogspot.com/2014/06/golge-e-dergi-haziran-2014-say-81.html

    Gölge e-Dergi, 81. sayı ile bir kere daha huzurlarınızda… Harıl harıl süren bir aylık bir çalışmanın ardından masa üstünüzde…
    Bu sayının kapağı Devrim Kunter’den geldi.
    Bu sayıda yer alan çizgi romanlar; Devrim Kunter’in kalemi ve çizgisinden “Kahraman Korkmaz”, Anıl Şahal’dan “Çizgiroman Hazırlamanın Kısa Öyküsü”, Varol Gökdamar’dan altıncı bölümüyle maceraya devam eden “Kagan”.
    Bu sayının öyküleri; Sadık Yemni’den “Vampiresk”, Atilla Bilgen’den “Fare”, Seçkin Sarpkaya’dan “Geçkinciler, Bekçi ve Bir Atasözü Üzerine”, Selin Sıroğlu’ndan “Fobofobi”, Adil Öztürk’ten “Tehlikeli İlimler ve Yasaklı Bilgiler Kitabı”, Burak Bayülgen’den “Kedi Gözü Lensleri Takan Sarışın Kız”, Kıvılcım Arduç’tan “Gerçeğin Kitabı”. Bununlar birlikte iki taze tefrika öykümüz başladı bu ay. Yine Kıvılcım Arduç “Günahların Bekçisi” tefrikasının ilk öyküsü “Yeni Bir Gün Yeni Bir Hayat”ı, ben de “Ateş Behiye” tefrikasının ilk öyküsü “Kafkas Esircilerini” yazdım.
    Öykü illüstrasyonları; Gülhan D.Sevinç, Bora Orcal, İlker Yatı, Onur Altınışık, Umut Can, Zeynep Zeze, Özgür Serdar Altunoğlu ve hızır gibi yetişen Mehmet Kaan Sevinç’ten.
    Fantastik şiirler bu sayıda da arz-ı endam etmede. Yusuf Gürkan, “Kral Theoden” adlı şiiriyle bu sayıda da aramızda yer aldı.
    Ahmet Yüksel abimiz bu sayıda da bizi röportajsız bırakmadı sağ olsun, bu sayıda “Şehir Köpeği”nden tanıdığımız usta illüstratörlerimizden Murat Bozkurt ile yaptığı röportajı okuyacağız.
    Hasan Nadir Derin de bu sayıda bir başka sinema festivali yazısı ile aramızda. 25. Yaşını kutlayan “Ankara Uluslararası Film Festivali”ni anlattı. Bununla birlikte “Festivaller, Festivaller” yazısıyla yine Mayıs’ta düzenlenen üç ayrı film festivalini (İşçi Filmleri, Sinema Dans Ankara ve Uçan Süpürge Kadın Filmleri festivalleri) ve burada gösterilen filmleri anlattı.
    Yazarının kaleminden bölümümüzü bu ay “Kuzgun Efsaneleri Serisi 1-Siyah Palto” kitabının yazarı Emel Kosi’ye ayırdık.
    Alp Bilgin’in kaleminden “Seyfettin Efendi ve Esrarengiz Hikayeleri” incelemesini de bu sayıda okuyacağız.
    Bu ay camiada bir hayli etkinlik oldu, bunlara dair iki yazıyı ben yazdım. İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali’ndeki FABİSAD etkinliklerini, Anadolu Korku Öyküleri ekibinin Mayıs ayı etkinliklerini anlattım.
    Bu sayının arka kapağını Ömer Gazi Yılmaz çizdi.

    Dergiyi indirip okumak için:
    http://www.mediafire.com/view/ym0op1l8ghkkvng/golgedergi81.pdf

    Dergiyi internetten okumak için:
    http://issuu.com/golgedergi/docs/golgedergi81

    Dergi arşivimize ulaşmak için:
    http://issuu.com/golgedergi

    Facebook grubumuz için:
    https://www.facebook.com/groups/golgeedergi/

    Bize golgeedit @ gmail.com adresinden ulaşabilir, yazılarınızı-illüstrasyonlarınızı bu adrese gönderebilirsiniz. Yazı-çizimlerin son gönderim tarihlerini, hazırlama yönergelerini ve duyuruları ise yukarıda belirttiğimiz facebook grubu üzerinden öğrenebilirsiniz.

    İyi okumalar dilerim…
    Gölge e-Dergi Editörü
    Mehmet Berk Yaltırık







  • Gölge e-dergi'yi daha öncede görmüştüm. O zaman üstünkörü bir bakış attım. Buradaki arkadaşlar yerli yapımlara önyargılı yaklaşsa da benim beğendiğim bazı eserler var. Şuan listeme aldım. Finaller bittikten sonra ilk sayısından itibaren okumaya başlıcam. Ayrıca Devrim Kunter'in Seyfettin Efendi'lerini de okumayı düşünüyorum. Sizin bunlardan başka, başka yerli çalışmalar var mı takip ettiğiniz, önerebileceğiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garp the Fist

    Gölge e-dergi'yi daha öncede görmüştüm. O zaman üstünkörü bir bakış attım. Buradaki arkadaşlar yerli yapımlara önyargılı yaklaşsa da benim beğendiğim bazı eserler var. Şuan listeme aldım. Finaller bittikten sonra ilk sayısından itibaren okumaya başlıcam. Ayrıca Devrim Kunter'in Seyfettin Efendi'lerini de okumayı düşünüyorum. Sizin bunlardan başka, başka yerli çalışmalar var mı takip ettiğiniz, önerebileceğiniz?

    Karabasan'ı okumanı öneririm ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.