Şimdi Ara

Golfen Tansiyon Aleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Golfen marka bir tansiyon aleti almayı düşünüyorum. Ama tereddütlerim var. Nedir ne değildir hakkında pek fazla yorum bulamadım internet üzerinde... Elinde olan, kullanan bilgi sahibi olan buradan yazarsa sevinirim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    Almayı düşündüğüm ürün;

    http://www.sportangels.com/productDetail.php?type=1251







  • Omron u biliyorumda bu alacağım indirim kuponu felan filan 25tl ye gelecek. Çok para değil belki ama dandik bir ürün alıp parayı çöpede atmak istemiyorum. Tabi aynı zamanda sağlık var işin ucunda.
  • "Firmamız faaliyetlerini 24 yıldır sürdürmektedir. Son 10 yıldır satmış olduğumuz ürünlerin büyük bir kısmını kendi tescilli markamız “GOLFEN” adı altında ürettiriyoruz. Bu sektörde firmamız piyasa liderlerinden biri haline gelmeyi başarmıştır. Firmamız bu sektörde ilklerden biridir.
    Teknolojiyi yakından izleyerek GOLFEN markamızın Pazar payını yükseltmek kalite standartlarımızla uygunluk gösteren üretici firmalarla sürekli irtibat halinde olup mevcut ürün yelpazesini geliştirerek ve yeni ürünler ekleyerek pazardaki payını artırmaktadır.
    Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Bizi tercih ettiğini için teşekkür ederiz. GOLFEN sağlığınız için hep yanınızda."

    Bunun anlamı şu: Çine gidiyoz, kim ucuza monte ederse ondan alıp, Golfen diye markayı bastırıp satıyoz!!!!
    Sen bilirsin ama 3 kuruş ucuza malolacak diye ben bu aleti evime sokmam, arkadaşın da dediği gibi ya Omron (1.tercih) ya da Panasonic alırım.Braun bile olur.




  • Yorumlar için teşekkür ediyorum. Dediğinizi yapacağım. Golfenden vazgeçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.