Şimdi Ara

GOLF PACIFIC kaça alınır???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ankaradayım ve buradan 2004 model bir Golf IV Pacific almayı düşünüyorum.

    - 50.000-70.000 km de kazasız, boyasız bir Golf Pacific LPG'li olursa ne kadar eder?
    - Şayet LPG olmazsa ne kadar eder?

    İnternette fiyatlar 21-25 bin TL arasında bayaa bir değişken.

    Cevaplarnız için şimdiden teşekkür ederim.



  • Dediğiniz aralıkda fiyatlar ama ben olsam 25 milyarı gözden çıkarıyorsanızı golf 5 alırdım ki nitekimde golf 5 kullanıyorum.Yol tutuş ve iç hacim daha iyi.2004 model golf V alın yalnız dikkat edin 2004 versiyonların ilk serisinde arka camlar çevirmeli ona dikkat edin.Haziran trafiğe çıkışlılarda sanırım otomatik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdor

    Dediğiniz aralıkda fiyatlar ama ben olsam 25 milyarı gözden çıkarıyorsanızı golf 5 alırdım ki nitekimde golf 5 kullanıyorum.Yol tutuş ve iç hacim daha iyi.2004 model golf V alın yalnız dikkat edin 2004 versiyonların ilk serisinde arka camlar çevirmeli ona dikkat edin.Haziran trafiğe çıkışlılarda sanırım otomatik.


    hocam iyi diyorsun ama Golf 5 i Ankarada dediğim şartlarda 25 e bulmak hayal. en uygun diyeni 27-28 yazmış fiyat olarak. yoksa benimde gönlüm Golf 5 ten yana.
  • Ben 2003 model golf pasifici lpgli 20,350 tl ye aldım.Tabi alınca arızlı vs. yerlerini yaptırdım.20,500 filan toplam.(Vize masrafları dahil değil).Alacaksanızda herşeyini iyice kontrol et.Örneğin kapılar açık kalınca ön panelde uyarıyormu bak.Bende ön kapılarda uyarmıyordu.Onları yaptırdım.Kapı sviçlerindenmiş.Değişti.45 tlden toplam 90 tl.
    Arabayı almadan önce deneme sürüşü yapın,kasıtlı olarak lakalara gir bakalım.Konsol ve kapılardan çok fazla ses geliyormu?Eğer geçmişinde bozuk yollarda uzun süre hor kullanıldıysa içi dökülmüştür, tıkırtılardan rahatsız olursunuz.Sırf bu ses olayından dolayı arabasını değiştirenler oluyor.Kliması çalışıyor mu,Km çok fazla mı?Vize zamanı gelmiş mi, lastikleri değişme zamanında mı vs..Çünkü onlar bişey değil filan diyen halt etmiş.O 50 tl,öteki 150 tl derken bir bakmışsınız masraf uçmuş.
    Bende vize zamanı da gelmiş.Vizeye gitmek için lpgsini öncelikle makine mühendisleri odasına kontrol ettirdim.Tabi lpgdede eksikler varmış.Önce onları da yaptırdım.

    Yani diyeceğim, hiç bir şeyini göz ardı etmeyin..Pasific ortalama şu fiyat eder diye pahalı ya da ucuz diye değerlendirmeyin.Eksi ya da artısına göre fiyat farklı olur muhakkak.Pahalı olanlara da bakın.Herşeyiyle dört dörtlükte olabilir.Bütçeniz müsade etmiyorsa biraz daha ucuz olanında ne gibi eksikleri var, size daha sonra maliyeti ne olur?Bunları değerlendirerek karar verin.Renk bile fiyatta fark ettriiyor.

    Benim bu sitede vewww.vwtr.net sitesinde açmış olduğum konularada bakmanızı öneririm.Sorunlarımı yazdım.
    Daha önce başka marka araba kullandınız mı?Kullandıysanız satın alırken kriterleri de bilmeniz gerekir.
    Sorduğunuz araba :21-23 eder.Lpgli ya da lpgsiz ayırt edemem.Çünkü genelde, lpgli ya da lpgsiz fiyat farkı koyanı görmedim.
    Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 9 Ekim 2009; 0:21:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.