Şimdi Ara

Golf VI için teyp ve android teypler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba aracımın teybindeki aksaklıklardan dolayı teybi değiştirmeye karar verdim. Bulunduğum şehirde(konya) tavsiye edilen birinde danıştığımda şu ürünü gösterdi

    https://www.trendyol.com/tekno/volkswagen-seat-skoda-navigasyon-carplay-android-auto-7-inc-2gb-ram-16gb-hafiza-android-11-p-287071519?boutiqueId=61&merchantId=564127


    bu tarz ürünler arayüz olarak vs araç içi orjinalliği bozuyor gibi geliyor bana. bu konuyu atlasam görüntü ve ses kalitesi açısından zayıf olduğu yönde yorumlar görmekteyim internette.

    Bu konuda tecrübesi olanların yorumları nelerdir? ne önerirsiniz nasıl bir yol izlemeliyim?


    Böyle teyplerle uğraşmaktansa tablet alıp takmayı da düşündüm fakat yine çok kaliteli bir durum olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simien -- 16 Ağustos 2022; 10:19:51 >







  • linkini paylaştığın ürün golf 4 e uyumlu değil. verilen link golf 5 yada polo 5 uyumlu olabilir. sizin aracınıza 7" double universal ana üniteler uyar. bütçenize göre en az 2gb ram olmasına dikkat edin, ram 4gb olursa daha iyi olur. takılma ve yavaşlama çok yaşanıyor bu cihazlarda, işlemci ve ram önemli. android 10 sürümü ve üstü iyi olur. imkanınız varsa geçin derim, youtube premium yapıp, hotspottan telefonu bağlayıp, telefonun çektiği her yerde sınırsız video arşiv kullanmak gibisi yok. güzelce montaj yapılırsa güzel durur. teyp uyum sağlarsa direksiyon kumandasını bile aktif edebilirsiniz. ürün bulup burdan paylaşın uyumlu olup olmadığını yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    çok özür dilerim golf6 yazacaktım yanlış olmuş. Direksiyon kumandası yok o nedenle ses tekerli bir model daha uygun olur gibi geldi. Arayüz, ses kalitesi, görüntü kalitesi açısından nasıldır bu cihazlar? Ya da parlaklık açısından sorun yaşar mıyım güneşli havalarda vs.

  • önerim golf 6 sahiplerinin buluştuğu Facebook gruplarına üye olup, bu soruyu oraya sorman yönünde. en sağlıklı bilgiyi o şekilde alırsın. o ürünü kullanan birinin burda cevap vermesini beklemek vakit kaybı bence, direk sonuca gitmek iyi olur. benim önerim yine double ünite takılması yönünde. özellikleri nasıl olması gerektiğini yukarda yazmıştım. ürünün araç içi eğlence açısından getirisi çok daha fazla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız ve öneriniz için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim

  • bişey değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.