Şimdi Ara

Golf Club: Wasteland Oyunu Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
28
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Demagog Studio, insanlığın yok olduğu ve Dünya'nın artık ultra zenginler için bir golf sahası olduğu bir oyun olan Golf Club: Wasteland'i duyurdu. Ağustos ayında Steam ve Epic Games Store üzerinden  PC için ve PlayStation 4, Xbox One, Switch platformları için çıkacak.
     
    Oyunun hikayesi 
     
    Mars'a kaçan zenginler biraz golf oynamak için harap Dünya'ya geri dönüyor. Bu ıssız yerdeki her golf sahası, küçük bir hikâye ve mükemmel vuruşla topu deliğe sokmak için çözülmesi gereken bulmacalar sunuyor. Neon tabelalar ve etkili grafitiler güncel olayları, Silikon Vadisi kültürünü ve insanlığı topa tutarken harap olmuş anıtlar, alışveriş merkezleri ve terk edilmiş müzelerde golf oyna. 
     
    Üç farklı oyun moduyla her golfçü kendi zevkine uygun bir şeyler bulabilir. Sakin bir deneyim arayan oyuncular Hikâye Modu'nda hikâyenin ve rahatlatıcı manzaraların tadını çıkararak golf oynayabilir.
     
    Rekabetçi oyuncular Zor Mod'da bölümleri yeteneklerini kullanarak ve bulmacaları çözerek sınırlı vuruş sayısıyla bitirebilir. Profesyoneller ise neredeyse hiç hata payı verilmeyen Demir Mod'u oynayabilir. Oyun kavraması kolay kontrollere ve basit bir kullanıcı arayüzüne sahip. Herkes oyunun başına geçip istediği tempoda oynayabilir. 
     
    Fragman videosu 
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.