Şimdi Ara

Golf 8 arka cam rezistansı çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

    VW 3 tane de dikey tel atmış, yataylardan biri kopunca boydan boya 3 parçadan biri kopmuş oluyor. Onun tamir kitleri var iletken bantla fln yapılıyor ya çok sorun değil.


    Araba Ankara da ama servise güvenmem şu piyasada, iyi ustalar hep özel servis açtı genç bebeler geziyor artık serviste. Bunlara araba emanet edilmez.

  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt

    Bu memlekette sorun bu hocam... Parayla iş yaptıramıyorsun.


    İkame araç da yok zaten herkes birilerine geçirme peşinde.


    Arabanın da parçası pahalı, akşam servisteki bebeler katalitik konvertörü söküp değiştirseler haberim olmaz. Patronun haberi olmaz oradaki çalışanlar yapar...


    Bu arada Golf'ün ve genel olarak C-HB'ler satışlarda fena çakılmış. Koskoca Golf 50 küsur satmış satışlarda şu an C4 1. olmuş.

  • Hocam doğuş etimesguta götürdüm aracimi... Fanda titreme var diye...Dediginiz gibi once yok dediler...sonra gittigimde sagda duran atecayla denettirdim... olduğunu elleriyle hissedince, gicirti gitsin diye temizlerken fan kulaklarini egdiler sanirim salaklar,degistirmek zorunda kaldilar...siz benim gibi kacak cep telefonu alin hocam garantiye bosuna para vermeyin de araba icin olamiyor malesef
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.