Şimdi Ara

GOLF 7 vs KİA CEED (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
8.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metesserdar

    şimdi yeni bir tartışmaya zemin açmayalım ama o km aldığım golfümü yukarıda dendiği gibi 1-2 hafta içerisinde satamamaıştım, hatta 6 ay satamadım, benzin deposu elini cebimden çeksin diya dizel araç alalım diye gittim coralla almak için takasa verdim....toyotayı çok kısa sürede sattım, daha yüksek bir araba almak için büyük bir maceraya girerek 41.750,00 TL ye kia venga aldım, suv araçların ne kadar zor satıldığı malum, ancak ben vengayı 1,5 sen sonu 38.500 TL ye okuttum...yani kia alırsın satamazsın, golf alırsın rahat satarsın devri eskide kaldı, her aracın müşterisi var artık, üstelik 1,2 benzinli bir araç ile 1,6 dizel bir araç 2. elde ne değişekne olursa olsun, 1,6 dizel araç daha avantajlı bir poziyonda, 4 kişi bagaj dolu klima açık 1,2 motor ile yola çıkın, 1,6 128 hp dizel araç ile yola çıkın bariz fark olacaktır...ayrıca, golf ün düşük donanım yüksek fiyat politikasıda çok tartışılır, zevk meslesi tabi...ama ben 70 bini adam gibi donanımlı dizel golfe vermem...

    + 128

    Her arabanin alicisi oldugu dogru. Yeni ceedlerin ikinci Eli icin pusuya yatmis yuzlerce kisi var. tasarimi insani cezbediyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ikinci eldeki kisisel tercihler soylentiler ile butunlesir. Mesela

    Toyota > sorunsuz
    Honda > saglam
    Vw > 2.el
    BMW > prestij
    Mercedes > konforlu
    Hyundai-Kia > tasarim
    Opel > alman
    Mazda > spor
    Ford > guvenli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geogenior

    Ikinci eldeki kisisel tercihler soylentiler ile butunlesir. Mesela

    Toyota > sorunsuz
    Honda > saglam
    Vw > 2.el
    BMW > prestij
    Mercedes > konforlu
    Hyundai-Kia > tasarim
    Opel > alman
    Mazda > spor
    Ford > guvenli

    Ayrica

    Pego-Citroen > az yakan
    Reno > yol sartlarina uygun
    Nissan > bayan arabasi
    Fiat > ucuz parca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • test surusu yapmak nasip olmadi ancak 2 aracida uzun uzun inceledik. Kia`nin rahatsiz koltuklari ve orta ust taraftaki gosterge bolmesi cok buyuk eksik oldu benim icin. Digital renkli ekran koydugun yere bir saat ve kapi gostergesini sigdiramamis KIA. Hele o koltuklar yok mu yanindaki RIO`nun koltuklari bile daha rahat.

    Aracin yanina geldiginizde aynalar kendi aciliyor ve koltuk kendiliginden geriye gidiyor siz oturduktan sonrada ileri. 128 beygir, tasarimi ic dis cok hos. Elektrikli hafizali koltuklar, anahtarsiz giris, geri gorus kamerasi, panaromik cam tavan, spor gosteren egzos.

    Golf`un koltuklari kapiyi actiginizda ` buyur otur abi ` der gibi duruyor cok rahat. ic dis tasarim cok guzel ( egsoz rezalet ) highline arac aliyorsunuz ancak elektrikli hafizali koltuk, gunduz LEDleri, katlanabilir ayna sunroof yok. Markanin adi ve prestijine ve DSG`ye 10 milyar fazla kesinlikle vermezdim eger Ceed`de ki rahatsiz koltuk ve gosterge bolmesi olmasaydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 8 Aralık 2012; 1:31:21 >
  • 70.000 TL ye aldın GOLFÜ kaça satacaksın, 65.000 TL yemi... 65 TL ye ikinci el golf alacak kaç kişi bulunur???? adam hadi kia almasın, 65000 e 0 km focus, toyota elegance 1.4d otomatik...vs gibi markaları alacakken niye ikinci el araç alsın, ikinci el aracın mantığı 0 km sinden oldukça avantajlı bir fiyata almak değilmi...bence golfün donanımlı dizeli her durumda zarar yani...benzinliside, tartışılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesserdar -- 9 Aralık 2012; 0:33:01 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.