Şimdi Ara

Golf 7 vs Bmw 1.16d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , aranıza yeni katılmış bulunuyorum :)
    750-800.000 bütçem var manuel sorunsuz bir araba almak istiyorum. Golf 1.2 veya 1.6 dizel ile Bmw 116d arasında kaldım. Sizin tercihiniz ne olurdu , bu araçları kullanmış veya hali hazırda kullanan abilerimin arkadaşlarımın yorumları da benim için önemli :) Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • En yeni model , düşük km hangisiyse onu al .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km çok yükselmemiş, bakımlı 116d tercih edilmeli. 1.2 motorun nazını çekmek zor iş, dizelin alt devir torku ve yüksek hızlardaki düşük yakıt tüketimi çok avantajlı. Aynı gücü elde etmek için benzinli motorda çok daha üst devirde gitmek gerek. Yakıt tüketimi ciddi artıyor böyle olunca.
    Artı olarak biri premium diğeri değil. Bmw’nin en düşük modeli derler ama sınıfının referansı gösterilen Golf’ten iyidir. Yol tutuşu, mekanik altyapısı, sürüş zevki ve şasi rijitliği başlıca artıları.
    Golf de alınsa amaca hizmet etmez mi eder, ikinci eli güçlü olur. Golf piyasa fiyatları pek de düşük olmadığından benzer model yılında 116d yakalanabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 linea kullanırken uzun yol ve tatil için tanıdığın 116d otomatik aracını alıyordum 6-7bin km kullanmışlığım vardır. sakin kullanımda lineadan bir tık fazla yaktırıyordum :D

    araç piyasası bukadar uçuk değilken 300bin tl ye alıcı çıkmıştı, yabancıya gitmesin 270 e sana vereyim demişti. ben bunun bakım maliyetlerini karşılayamam, lastik değişimi gerekse beni zorlar deyip alamamıştım.


    Yürütme maliyetini düşünecek olursanız golf, diğer her türlü bmw derdim ben olsam.

  • O butceyle alacaksan alacagin arac en iyi ihtimalle 150k km olacak tamir masraflari uzecekse gelirin yuksek degilse Bmw alma uzer.Biraz daha yeni model ve 100 k alti km bir arac alirsan daha iyi olur.Ben olsam Megane hb alirdim tamam malzeme kalitesi onlar kadar iyi degil ama hem cok daha yeni model arac almis olursun hemde tamiridir bakimidir yormaz ve yakit yonundende rahat ettirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.