Şimdi Ara

golf 7 comfortlıne SD kart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mrb. 2013 1.6 tdi comfortlıne aracımda müzik dinlemek için sd karta müzik yüklemek istiyorum. Biraz araştırdım piyasada sd ve mikro sd olarak karyt var. Bunların farkı nedir.Hangisi uygun olur ve kaç gb almam gerekir. Aldıktan sonra okumama gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Kullandığınız sorunsuz kartlar hangileridir.Şimdiden tavsiyeleriniz, önerileriniz ve değerlendirmeleriniz için tşk ederim.



  • merhaba, micro sd değil de normal sd kart almanız gerek. 16 gb lık bir sd kart işinizi görecektir. micro sd kartlar fotograf makinaları aksiyon kameraları için kullanılıyor genelde. ve onlarda anlık fps düşmemesi için okuma ve yazma hızı iyi olan bir kart almanız gerek. araç içinse çok gerekli görmüyorum, normal sd kart işinizi görecektir.
  • mikro sd için dönüştürücü aparat gerekir. benim elimde fazladan bir micro sd vardı, bir de aparat buldum ve öyle kullanıyorum. ancak arada aparat olunca sarsıntıdan etkilenebiliyor. öyle olunca çıkarıp takıyorum. yani elde ne varsa kullanılır ama yoksa sıfır alınacaksa standart sd.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.