Şimdi Ara

Golf 7 cam film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba beyaz renk golf 7 aracıma ön cama 1 numara yan ve arka camlara en arkaya da 2 numara siyah film takdırdım araç çok koyu oldu bir aydır sinirimi bozdu dün sürücü ve yanındaki koltuktaki filmleri söktürdüm şuan araç saçma sapan bir hal aldı bu konuyu çözmem gerekiyor sizce aracıma nasıl bir film uygulaması yapayım bu arada en çok kafama takılan ön camdaki 1 numara film sizce bir skıntısı olur mu onu da mı söktüreyim çözüm bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan



  • Neden rahatsız oldunuz anlamadım, dışarıdan bakınca koyu duruyor diye mi söktürdünüz? Yoksa dışarıyı zor görüyorum diye mi söktürdünüz? Araç beyaz renk olduğu için cam filmi olduğundan daha koyu durur.

    Renksiz cam filmleri var, daha doğrusu mavimtırak falan bir rengi oluyor. Llumar Air 80, Air 90 gibi. Onlara bakabilirsiniz. Yok renkli cam filmi çekecekseniz zaten 1 numara çektirmişsiniz bundan daha açık tonda zor bulursunuz. Her markanın film skalası farklı dolayısıyla 1 numara film dediğiniz her markada aynı koyulukta değil ama yine de çok fark beklemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.