Şimdi Ara

Goldmaster SAT-69000 FTA kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu cihazı kullanan var mı hic forum da ? Goruslerini yazabilirlermi en azından fiyat/performans acısından . Cok extra ozellikler aramıyorum , goruntu kalitesi iyi olsun ve ntv spor ve trt de ki maclari izleyebilmek icin yazılım yuklenebilmesi benim icin yeterli gibi simdilik. Bazı sitelerde usb girisi oldugundan bahsetmiyor ama bimeks teki ürün acıklamasında usb var gozukuyor ,bu konuda da bilgi sahibi olan arkadaslardan cvp bekliyorum. veya bu fiyatlara muadili tavsiye edebileceginiz baska cihaz var mı ?
    Simdiden tesekkurler ...



  • ??????????
  • Ürünü babam 10 gün kadar önce Metro'dan 115 TL'ye almış.Bimeksde fiyatı daha uygun.USB'si , kart girişi yok.Kumandada kanal tuşuna bir kere basıldığında bir kere üst üste algılıyor.Mesela ben "1" e bastığımda 111.nci kanala gidiyor.
  • gayet güzel ve hızlı bir cihaz ve öyle bir defa bastın mı üstüste basılıyor gibi bir problemi de yok, menü ve kanal geçiş özellikleri çok iyi kumandası çok kullanışlı ama ntvspor, trt3, star tv gibi kanallar şifreye girdiği zaman nasıl şifre çözüleceğini bilmiyorum ya da şifre çözmek gibi bir özelliği yok bilen varsa cevap versin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.