Şimdi Ara

GOLDMASTER D-909 DVD/DIVX OYNATICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
29.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • divx player almayı düşünüyorum.bu ürün sinasıl acaba forumlarda arattım pek bişey bulamadım.Yorum falan yazan yok ürünün özellikleri:

    GOLDMASTER D-909 DVD/DIVX OYNATICI


    Decoder:MPEG1/MPEG2/MP3/HDCD/MPEG4
    4 in 1 MPEG4 Player+USB2.0+SM/MS/SD/MMC kart
    DolbyDigital (AC-3) Decoder,Downmix,WMA/AVI/MP3
    Disk Uyumluluğu
    DVD-Video/VCD/CD/MP3/WMA/DVD+-R/DVD+-RW/CD-R/CD-RW/HDCD/CD/DivX/MPEG4 fonksiyonu:DivX3.11/DivX4/DivX5,Xvid
    Dil:Türkçe&İngilizce OSD dili
    Gelişmiş DAC:10 bit/149MHz yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi ile parlak renkler/Video DAC
    Tv Sistemi:PAL/NTSC/AUTO tv sistemi
    16:9/4:3 TV mod desteği
    Kayıttan oynatma
    Zoom in&Zoom out fonksiyonu
    Son noktayı hafızada tutma
    Tekrar Özelliği:A-B/Track/Disk/Başlık tekrarlama fonksiyonları
    Zaman/Bölüm tekrarlama fonksiyonu
    Yavaş/Hızlı oynatma
    Çoklu açıdan izleme
    Kitleme fonksiyonu
    Full fonksiyon uzaktan kumanda
    Uyku modu
    Video Bağlantı Ucu:
    S-Video çıkışı
    Y/Pb/Pc&Y/Cb/Cr çıkışı
    Scart
    Ses Bağlantı Ucu:
    2CH stereo çıkışı
    5.1CH surround ses çıkışı
    Koaksiyel dijital çıkışı
    Optik çıkış:Besleme AC 110-240V 50/60 Hz
    Aksesuarlar:
    Kullanma Klavuzu (İngilizce&Türkçe)
    AV Kablo 1 pcs
    Uzaktan Kumanda
    AAA Pil


    nasıl ürün özellikleri iyi gibi geldi bana







  • DOSTUM EVKURDAN ALALI 2 GÜN OLDU. VCD OYNATIMI-USB-SD KART OKUMASINDA PROBLEM GÖREMEDİM. ANCAK CİHAZ AÇIKKEN İÇİNDEN İNCE BİR SES GELİYOR. CD TAKILI OLMADIĞI HALDE SANKİ İÇİNDE KÜÇÜK VE HIZLI BİR MOTOR DÖNÜYORMUŞ GİBİ BİR SES VAR. BEN İLK DEFA DVD PLAYER KULLANIYORUM DAHA ÖNCE HEP PC DE İZLERDİM. BU SES NORMALMİDİR BİLEMİYORUM AMA BEN RAHATSIZ OLDUM. YARIN EVKURA İADE EDERİM. AYNI CİHAZIN SES YAPMAYANI VARSA ALIRIM. YOKSA BAŞKA MARKA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK AYNI ÖZELLİKTE TATMİN EDİCİ BİR CİHAZ EVKURDA GÖREMEDİM. PREMIER PRD-9510M SD-DVD PLAYER VAR AMA ONUNDA YORUMLARI PEK İYİ DEĞİL. AYRICA GOLDMASTER D-909 AVI FORMATI DESTEKLEMİYOR BİLGİN OLSUN
  • dediğiniz ince ses makinanın fanı olabilir serinletme amaçlı olan isterseniz bir servisine telefon edip sorun
  • fan sesi olduğunu zannetmiyorum. ama cihazın içindeki lazer ünitesi ses yapıyor olabilirmi bilemiyorum. cihazı bugün adapazarı evkurda değiştirdim. yeni aldığım cihazı deneyerek aldım ses yok. şuan kullanmaktayım herhangi bir sorun göremedim. divx kullanmıyorum.
  • Başka bir forum sitesinden alıntıdır:

    Bugün kararı bozup 909 modelini aldım. Evde TV izlemekten bıktım. Divx izlemek şart oldu diyerekten. Yaptığım ilk test gibi şeylerden edindiğim izlenimler.

    - İlk denediğim özellik QPEL. Sorunsuz, takıntısız, atlamasız, pixellenme olmadan oynatabiliyor.
    - DivX 3, DivX 4, DivX 5, XviD (son filmler dahil) sorun yok.
    - Ac3, MP3, OGG, DivX Audio ve Microsoft PCM ses kodek'li filmlerde sorun yok. DTS sesli divxlerde aynı diğer Playerlarda olduğu gibi ses yok görüntü var.
    - Yüksek çözünürlüklü ( 720 üstü ) 768* ve 800* leri açmadı. Ses ve altyazıları oynatıyor fakat Görüntü yok.
    - Dosya/klasörleri 16 harfe kadar yazabiliyor. Lost.S01E12.abcd gibi
    - CD/DVD içerisinde dosya/klasör de sayı sıkıntısı olmadı. 12 bölüme kadar olan dizileri gösteriyor.
    - CD/DVD içerisindeki altyazı dosyalarını göremiyorsun. Filmi seçtikten sonra kumandadaki "subtitle" den ne kadar varsa seçebiliyorsun. 004/006 gibi. Bu DVDfilm izlerkenki özelliğin aynısı
    - MoMo, JupiT, TLF, Done, diamond, UnSeeN, TRTeam, GRT lerde görüntü açısından sorun yok. Oynatabiliyor. ( tabiki, çözünürlük ve ses kodeklerine göre.)
    - Tek satırda 39 harfe kadar sayabildim.
    - Altyazı 55 ve 84 ekran lı 2 TVde sorunsuz okunabiliniyor. Sarı ve biraz daha büyük olsa fena olmazdı hani.
    - Wordwrap özelliği yok. Yani tek satırda 39 harften fazla sayıdaki cümleleri bir alt satıra kesmesi. Ve sanıyorum 2 satırdan fazla altyazıları göstermedi. Yada bendeki altyazılar 2 satırlı idi. Bunu tam bilemedim.
    - USB denemedim gerekli alet edevat yoktu. Ama sorun olmaz sanırım.
    - Aynı filmi hem vestel de hemde bu 909 ile izledim 909da görüntü kalitesi farkı var. Vestele fark atıyor.




  • evet arkadaşlar bende bu akşam üstü evkurda kalan son goldmater 909 u aldım.daha doğrusu önce usb belleğimi ve bir tanede divx cd mi oraya götürdüm denemek için.çünkü şüphe duyulan şey ysb belleği görüp görmediğiydi.1 gb belleğe mp3 , avi formatlı bir clip vede elimdeki tek divx filmi yükledim.denemek istiyorum dedim ve görevli bağlantıyı yaptıktan sonra önce cd yi taktı okudu cd yi hemen vede alt yazıda güzelce görünüyordu. ben usb yide denemek istiyorum dedim ve taktık kumandada usb ve kart okuyucuyu çalıştırma düğmesini buldu arkadaş ve hemende onu gördü bellek de 886 mb dosya var.filmi birde orda gördük alt yazısıyla beraber. hemen aldım hatta 121 ytl yi word karta 15 taksit geçiyorlar ayda 8 ytl ye geliyor. benim vcd playerimin okuyamadığı bir vcd filmi de okudu. şu ana kadar şu mavi yanan üç ışığı haricinde herşeyinden memnun kaldım.gerçi ilk kez divx playerim oluyor ama hatalarınıda görürüsem yazarım. ses olayı ise sadece o vcd playerin okuyamadığı cd yi okumaya başlayınca çok yakınında olduğum için ses duydum hafifce başka hiç ses gelmedi. usb olayını kendim denedim ve ok.




  • arkadaşlar voxlinedan dilim yandı 2 kere arayış içindeyim goldmaster düşünüyorum.
    yorumlarınız var ise duymak isterim.

    merak ettiğim şeylerden biri dosyalar arasında ne kadar hızlı geziliyor (voxlineda çooook yavaş)
    ve ses kalitesi audio cd ve mp3 te nasıl...

    voxline da müzik kalitesi, özellikle de audio cd de beni tatmin etmedi.
  • arkadaşlar bu ürünü yeni aldım. ancak ilk denememde dvdscreen den ses alamadım. bu sorunla karşılacan varmı?
  • bende aldım ama altyazısı beyaz ve ince arka da beyaz olunca altyazı hiç gozukmuyor! buz devri izlenmez yani o yzden aynen iade! dha sonra voxline aldım o da açmadı onu da iade ettim daha sonra minton aldım o da altyazısı beyaz ve cok ince onu d aiade edip schaub lorenz aldım lorenz de ise altyazı berbat bişey ekranın solunda paragraf halinde gosteriyor.divx player almaktan vazgectim altyazı sorunları aşılınca alırım artık!
  • arkadaslar bir seçim yapmak gerekirse GOLDMASTER D-909 mi yoksa MİNTON MDIVX 1304 mü?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

    arkadaslar bir seçim yapmak gerekirse GOLDMASTER D-909 mi yoksa MİNTON MDIVX 1304 mü?

    +1
  • Mintonla ilgili forumda arkadaşın biri voxlineda yaşadığım problemi yaşadığından bahsetmişti. Bazı dvdleri okuyamayabiliyormuş. Goldmasterda USB de olunca daha mantıklı gibi gerçi 30YTL fark var arada.
    Ben karar veremedim birşey de almadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xeon82

    Mintonla ilgili forumda arkadaşın biri voxlineda yaşadığım problemi yaşadığından bahsetmişti. Bazı dvdleri okuyamayabiliyormuş. Goldmasterda USB de olunca daha mantıklı gibi gerçi 30YTL fark var arada.
    Ben karar veremedim birşey de almadım


    Dün evkur'da peşin için 108 ytl fiyat aldım bu ürüne..şu an piyasada philips 5960 ın zor bulunduğu düşünülürse, hdmı çıkışı olmasa da diğer özellikleri yeterli olduğu için, goldmaster in firmware işine de el atabileceğini düşündüğüm için en alınabilecek bulduğum modellerden biri hala, almayı düşünenlere fiyatla ilgili bir uyarı yapmak istedim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 9 Mart 2007; 23:14:02 >




  • Kafamda goldmaster yada minton vardı alırsam birini alırım diyordum minton hediye geldi bugun. guzel alet gordugum kadarıyla en azından voxlinedan cok daha kaliteli oldugu belli... Ayrıca bilgisayar TV-out tan sonra goruntu cok keskin geldi. renkler pc de de canlıydı.
  • bu akşam itibariyle ürün elime ulaştı, ilk izlenimlerim için biraz erken olsa da altyazının yeri ve fontu firmware ile ayarlanmalı, görüntü ve renk kalitesine diyecek yok, hem dvd hem de 1 gb kingston usb bellek takılıyken kumandadan ikisi arasında geçiş yaptım, usb bellekten sorunsuz okudu. Ayrıca öğrendiğim kadarıyla goldmaster firması yeni bir firmware hazırlamaya başlamış iki hafta önce, iki haftaya kadar da yayınlanacakmış,firmware de altyazı adına kullanıcıların istediği esneklikler gözetilmiş, gerek font gerek büyüklük gerekse yer seçenekleri olacakmış. kısacası firma desteğini arkasına alarak mediatek çipsetiyle tadından yenmez hale gelebilir.Divx player almayı düşünenler bunu gözardı etmesinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 16 Mart 2007; 2:01:05 >
  • DTS var mı bu zamazingoda? Bilen var mı?
  • Selam arkadaşlar, ben USB ile ilgili falan bir sorun yaşamıyorum ama, Orjinal DVD sürücüsüne DVD koyup başlattığımda biraz rahatsız edici sarsıntı ve motor sesi geliyor ama 1-2 dakika sonra sanırım ısınmasını takiben ses kesiliyor. sizin makinelerde de böyle bir sorun varmı yoksa benim makine mi arzılalı değitrmem mi gerekir ne dersiniz, bilgi verebilirseniz sevinirim
  • Ya arkadaşlar golmaster 909 u aldım ama türkçe altyazı desteği yokmu bunun? Divx de türkçe altyazı var ama cihazın menüsünde gözükmüyor. Yardım edebilir misiniz ,nasıl halledeceğim bu sorunu?
  • turkce desteği var ben film ile altyazıyı aynı dosya ismi veriyom çalışıyor.
  • Benim anlamadığım cihazın usb portu en fazla kaç GB disk'i destekler?Birde bu cihazın firmware upgradelerini nerede bulacağız ? Firmanın Global birwebsitesi yok mu firmware updatelerinin yayınlandıgi filan.Goldmaser 909 için kouşuyorum...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.