Şimdi Ara

GoldenTowns-Kazanç için kaçırılmayacak Fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Age Of Empires i özlüyormusunuz? Ozaman Goldentowns tam aradığınız oyun. Hiç bir downloada ihtiyaç duymadan Tarayıcınız aracılığıyla oynayabileceksiniz. Oyun ilerledikçe altın madeni kurup bu madenden oyun altını kazanabiliyorsunuz. Bu altınları Trade mantığı ile satıp gerçek paraya dönüştürebilme imkanınızda var.

    Hem oynayıp hemde kazanç elde edebileceğiniz bir oyun olan Goldentowns 'da 6 temel madde var.
    Bu maddeler vegetable, meat, wood, iron, stone, clay. Bunlar ile evleri yolları işçileri, binaları herşeyi geliştirmeleri bunlar ile yapıyorsunuz. Bunların herbirini üreteceğiniz ayrı binası bulunmakta. İlk başlarda ilerlemesi zor ancak level geçtikçe kolaylaşacak ve altın kazanmaya başladığınızda çok güzel bir hal alacak.
    Oyundaki her iş için 1enerji lazım. Başlangıçta 100 enerji ile başlıyorsunuz ve saatte sadece 1 enerji kazanıyorsunuz. Çok zaman alacak bir oyun değil. Ürünler binanızın seviyesine göre 3 6 12 24 saatlerde oluyor. Binaların kurulum saatleride bunlara paralel. İşçiniz çoksa binalarınızı hızlı geliştirebilrisiniz. Çok basit bir oyun gibi görünsede aslında kapsamlı bir oyun, polis merkezinden okula kliseden hastaneye bankaya günlük hayattaki gibi bir şehir kuruyorsunuz. E tabi işin içinde savaşlarda var.
    Oyun daha pek tanınmıyor ancak başlangıçta başlayanlar şu anda goldarını satıyorlar. Tradelerden bunları görüntüleyebiliyorsunuz..

    Oyunun görünüşünden bir fotoğraf

     GoldenTowns-Kazanç için kaçırılmayacak Fırsat

    Oyundaki altının değeri ben başladığımda 140$ dı. Şimdi 150$ ı geçti. Gittikçe artıyor. Üretilebilcek maksimum altın sınırlandırıldığından fiyatı düşmüyor artma eylemi gösteriyor.
    Bir kişinin referans linkinden üye olduğunuzda o kişi üretimlerinizden %10 kazanıyor. Yani 30 taş üretti iseniz bunun sadece 3 taşı üstünüzdekine gidiyor. Çok bir getirisi yok ancak oyun belki ileride güzel kazançlar doğurabilir o yüzden tanıtmak istedim..

    Üye olmak isteyenler için referans linki

    http://goldentowns.com?i=68576
    Her türlü sorularınız özel mesaj aracılığıyla ve konuya yorum yaparak soru sorabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.